Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstad bir fonksiyon tanımladığında, { ile başlar, } ile biter.. Kodlar bunun arasına yazılır..
Fonksiyonu başlatmışsın, bitirmişsin, sonra boşa bir tane { açıp sonra kod yazılamayacak yere kod yazmışsın.
System.out.println komutunu main'in {} işaretleri arasına yaz, sonraki gereksiz ekstra { işaretini sil, en son olarak da class için açtığın { işaretini kapatmak için en sona } koy bir tane..
Mantık basit yani, ne kadar { varsa, aynı mantıki sıralamada o kadar } olacaktır. Soğan katmanları gibi, iç içe...
Dostum bu kadar uzun yazmanın kimseye faydası olmaz, bence başka işlerle uğraş, burada ban yemeye çalış.... Hayat böyle geçmez... Sen bu kadar yazarsın bir gün kalkıp bir bakmışsın ban... Bilgini bence burada kullanma...
Uğraşıyorum başka işlerle.. Eğer ÜDY uygun görürse, çok yakında, 30 Ağustos öncesinde PKK üstüne öyle bir balyoz indireceğiz ki kendilerine asla gelemeyecekler... Çok yakında...
Bende mesela web kodlama, program felan ve diğer birçok şey biliyorum hatta şu açığı olmayan sistem yoktur diye seninle bir ara headerlar üzerine konuşmuştuk.
Ama işte şu var burası vakit kaybı, illegal olan hiçbirşey insanı ileriye götürmez, yabancı adamın biri oyun yapıyor anında zengin ve ünlü oluyor iyi yazılımlar yazmak ve legal olması insanın hem içini rahatlatır hemde mutlu eder.
Geride iyi eserler bırakmayı kim istemez yada geride milletin ahını almak ve arkadan sövdürmek iyi değil.
9 senedir webdeyim son 2 senedir herşeyi gerçekten anladım, bu işler boş.
Büyük işler yaptım şimdiye kadar mesela Wolfteam hack yapıyordum NetLuis adında ve Wolfteam benimle iletişime geçip büyük oranda hileleri engellemişti.
Ben mesela burada gerçekten vakit kaybettiğimi biliyorum bu yüzden sürekli ban yemeye gayret ederim...
Dediğim gibi senin burada harcanmaman gerek başka projelerle resmi olarak vakit kaybet, en kötü legal proje en iyi illegal projeye 1000000 basar.
Üstad gerçek hayattaki işimin yaklaşık 30%'u güvenlik analizi.. Burada öğrendiğim her şey maaşıma + olarak geliyor.. Eskiden Black Hat işi de yapardım ve emin ol epey para geliyordu, onu bıraktım tövbe ettim.
Ben zaten savunma sektörü için freelance iş yapıyorum, patronum bu işleri yaptığımdan bile haberdar ve proje olmadığı sürece bu haltlara çalışmamı destekliyor, en son beni güvenlik analizi için kiraladığında benim 24 saatim için servet aldı herif.
Şu anda İstanbul'daki firmam için Ankara'da evimde rahat rahat oturmuş, ikinci ekranda "Everybody Loves Raymond" diye bir dizinin bölümlerini izlerken ön planda da özel projemi tamamlıyorum. Kaybettiğim bir şey yok çok şükür..
Ama Türkiye için de bir şeyler yapmalıyız arada.. Çıkar bu.. Milletimiz ne kadar güçlenirse, türk lirası o kadar güçlenir, o kadar çok maaş alır, o kadar refah içinde yaşarız. Ankara'da atılan ilk bomba karımı 5 dakika ile kaçırdı - 300 saniye - bir sigara içimi...
Elimden geleni yaparım, sorun değil..
Ha bu arada okullar kapanıyor.. Yeni üye heçkırları troller 1 hafta istirahat alırım yakında![]()