Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka turkhackteam.org sitesine girince sağ üstte site uygulamasını indir seçeneği çıkıyor onu indirince internet sitesi uygulama gibi oluyor. bunun hangi api ile yapıldığını sordumBaşlıkta Javascript API yazıyor, konuda bir kare görsel var. Hiçbir şey anlamadım. Ne bu pencere tarayıcıdan falan mı yoksa masaüstü programı mı? Electron JS falan mı kullanılmış da bize soruyorsun, yoksa normal bir masaüstü uygulaması ama konu başlığına JavaScript mi yazdın anlamadım.
Tam olarak ney nasıl yapılıyor? Genel bir tabir ile programların mı nasıl yapıldığını sordun?
Sorunu daha da detaylandırman lazım, böyle olmaz. Görselden onun nasıl bir uygulama olduğunu anlamıyoruz ki.
Anladım, ben hiç görmediğim için başka bir şeyden bahsediyorsun sandım. Ki hâlâ göremiyorum, mobilden girince mi açılıyor o?kanka turkhackteam.org sitesine girince sağ üstte site uygulamasını indir seçeneği çıkıyor onu indirince internet sitesi uygulama gibi oluyor. bunun hangi api ile yapıldığını sordum
hayır normal tarayıcıdan açılıyor olmadıysa twitter ve yt music te de var oraya da bakabilirsinAnladım, ben hiç görmediğim için başka bir şeyden bahsediyorsun sandım. Ki hâlâ göremiyorum, mobilden girince mi açılıyor o?

tamam da ben android uygulaması istemiyorumMerhaba Değerli Üye ;
Web Siteniz için Android Uygulaması Nasıl Yapılır?Bunun pek çok yolu var, o yollardan birkaçı online web siteleri aracılığı ile uygulamalar yaratarak sitenizin yansısını uygulama içine gömmek. Bu sebepten sıfırdan bir Android uygulaması yazdırmayacaksanız, yukarıdaki özellikle tasarım konusunda kriterler epey önem arz etmekte.
AppsgeyserAppsgeyser, sizlere en hızlı bir biçimde, kodsuz ve düzenli Android uygulamaları yazar. Kısa süre içinde içerisindeki belli şablonlara uygun pek çok uygulamayı kendinize göre düzenleyebilir ve içini kendi içeriğiniz ile doldurabilirsiniz. Ancak, bizim işimiz elbette web sitemizi yansıtan, web sitemizi içine gömebilecek bir aplikasyon yaratmak. Bunun için aşağıdaki adımları uygulayacağız:
Adım 1:adresine girelim ve Website bağlantımızı girip Next butonuna tıklıyoruz. Bu sayede yandaki mobil cihazda web sitemizin görünümü beliriyor. App’ımız bu şekilde olacaktır.Best URL App Builder | Create your Web App
Looking for free URL App Builder for your website? Visit our website and create your free app free.www.appsgeyser.com
Adım 2: App Name bölümüne uygulama isminizi, App Description kısmına uygulamamız hakkında açıklamamızı girerek, “Create App” butonuna tekrar tıklıyoruz ve uygulamamız hazır bulunuyor. Dilerseniz “Custom Icon” kısmına tıklayıp kendi ikon resminizi de ekleyebilirsiniz.
Adım 3: Sitenizin Android Uygulaması hazır. Hızlı ve kolay bir şekilde Android Aplikasyonumuzu yarattık ve .apk dosyasını tarafımıza aldık. Bu sayede ziyaretçilerin kolayca indirebileceği bir Android Uygulamasına sahibiz.
Bunun gibi pek çok site mevcut ve Web Sitenizin Android Uygulamasını yapmak amacı ile hızlı pek çok online araç var. Ancak, siteniz Responsive, yani mobil uyumlu değil ise bu uygulamalar aracılığı ile başarı yakalayabilmeniz epey zor. Eğer ciddi bir proje istiyorsanız, bu uygulamaları responsive bir site üzerine yaratınız ve bunun akabinde yayınlayınız. Aksi halde, masaüstü görünümünü uygulamasında gören bir ziyaretçi, nereye geldiğini anlamaz ve uygulamayı birkaç dakika içerisinde beğenmeyip siler.
Ücretli olarak, Responsive bir tasarımınız olmasa da sıfırdan Android uygulamanızı oluşturabilirsiniz. Eğer kod bilginiz varsa bu durumu kendiniz yapabilir, eğer yoksa, belli başlı geliştiricilerden yardım alarak Android uygulamanızı kodlatabilir ve ziyaretçilerinizi mobil taraftan bu yolla çekebilirsiniz. Böylece, hem masaüstü versiyonunuz hem mobil araç versiyonunuz ve uygulamanız olacaktır.
1-appypie
2-appyet
3-ibuildapp
4-web2apk
İYİ FORUMLAR DİLERİM..
kanka büyük ihtimal sende sorun var hem chorme da hem edge de çıkıyor bu butonDostum biraz garip gelebilir ama ben gerçekten bu tuşu bulamadım, Twitter ve YTmusic de baktım. Bulabilsem inceleyip bir bilgim dahilinde yardımcı olmayı düşünüyorum ama bulamadım. Ayıptır söylemesi tam olarak bulunduğu yeri tarif edebilir ve resmini falan atabilir misin?
![]()
![]()
Ben mi göremiyorum yoksa tarayıcımda mı problem var ya da yanlış sayfaya mı bakıyorum?
Tamam şimdi anladım, sorun tarayıcıdaymış. Chrome'a özel bir API bu Firefox'da bulunmuyor. Edge'de bulunmasının sebebi de muhtemelen chromium tabanlı olduğundan kaynaklanıyor. 2020 yılında bu API kullanan yeni uygulamaların kabulu kaldırılmış, var olan uygulamalar 2022 Hazirana kadar desteklenecek diyor. 3 Aylık ömrü kalan bir API'yı kullanmanızı çok da tavsiye etmem. 3 Ay sonra var olan uygulamaların güncellemelerini de kabul etmeyeceklermiş.kanka büyük ihtimal sende sorun var hem chorme da hem edge de çıkıyor bu buton![]()
![]()
![]()
![]()
eyvallah ustaTamam şimdi anladım, sorun tarayıcıdaymış. Chrome'a özel bir API bu Firefox'da bulunmuyor. Edge'de bulunmasının sebebi de muhtemelen chromium tabanlı olduğundan kaynaklanıyor. 2020 yılında bu API kullanan yeni uygulamaların kabulu kaldırılmış, var olan uygulamalar 2022 Hazirana kadar desteklenecek diyor. 3 Aylık ömrü kalan bir API'yı kullanmanızı çok da tavsiye etmem. 3 Ay sonra var olan uygulamaların güncellemelerini de kabul etmeyeceklermiş.
Size şöyle dokümantasyon sayfasını sunuyorum: Chrome Apps
Sonlandırma ile ilgili detaylar: Changes to the Chrome App Support Timeline