Merhaba arkadaşlar uzun zamandır üzerine yoğunlaştığım fakat bir türlü sorunu çözmemden ve bir çok kişiye bu sorunu söylediğimde yüksek meblağ veya orta derece ücret istemesi sonuçu ve aradığımı tam net bulamamdan dolayı bu konuyu açarak sizlerden yardım istiyorum. Öncelikle, web sitemde bir bildirim sistemi var sosyal medya alt yapılı ve ben mobil görünüme bir menü ekledim ve orada bildirimlere tıklandğında bildirim orjinal bildirimi açmasını istiyorum(orjinal butonların üstüne yeni header çekildi ve arama butonu koyuldu sadece mobilde gözüküyor) neyse benim yapmak istediğim. button 1 yani alt menüdeki bildirime tıklandığında button 2 yukardaki bildirimin açmasını örnek aşşağıdaki kod gibi ama bunu ben sisteme entegre edemiyorum. normal javascirpt ile denediğimde id verip .click olayı yaptığmda çalışmadı jquary ile denemeye çalıştım fakat mantığını anlayaadım çalıştıramadım. Örnek kod.
bu tarz ama yardım ederken neyin nereye koyulup nereye id verilmesini gerektiğini daha detaylı bilgilendirirseniz senirim.
Kod:
$( "#btn1" ).click(function() {
$( "#btn2" ).trigger( "click" );
});
})
bu tarz ama yardım ederken neyin nereye koyulup nereye id verilmesini gerektiğini daha detaylı bilgilendirirseniz senirim.