Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan lise 3. sınıfım ve html css görüyorum web tasarım dersi ama bir türlü css kısmını anlamıyorum hani okulda yapabiliyorum ama eve geldiğimde sıfırdan kendim yapmaya çalıştığımda beynim css kısmını almıyor nasıl bu sorunuum çözebilirim öneriniz varmı acaba ?btk akademiye kaydolarak ücretsiz sıfırdan öğrenebilirsiniz.
web alanı için html css sonrasında bootstrap, php sonrasında php frameworkleri yani codeigniter, laravel mecbur diyebilirim.
İyi Forumlar
Malesef bu çok normal. Ancak bu karışıklığı, kod yazamamayı görmezden gelip hazır temaları inceleyip yoluna devam etmelisin.Şuan lise 3. sınıfım ve html css görüyorum web tasarım dersi ama bir türlü css kısmını anlamıyorum hani okulda yapabiliyorum ama eve geldiğimde sıfırdan kendim yapmaya çalıştığımda beynim css kısmını almıyor nasıl bu sorunuum çözebilirim öneriniz varmı acaba ?
Teşekkürler hocam bir yandan yapamamaktan korkuyorum harcadığım zamanın çabanın heba olmasından.Malesef bu çok normal. Ancak bu karışıklığı, kod yazamamayı görmezden gelip hazır temaları inceleyip yoluna devam etmelisin.
tema vagon, tema master vb sitelerinde birçok tema bulup inceleyebilirsin. Ben yazmayı tamamen kod inceleyerek öğrendim. Ama buradaki önemli olan konu sabırdır.
Çünkü onlarla 3 ay geçirince bile illaki birşeyler öğreniyorsun ve zaten çok gençsin. 5 senede sadece baksan bile öğreneceksin![]()