arkadaşlar ben bir hafta falana önce antisansür adlı programı yükledim onu c program filesdan tekrar sildim ama hosts dosyasını saklamıştım işte sildekten sonra youtube girmeye çalıştığımda firefox çöküyor aynı şekilde googlea youtube yazdığımdada firefox çöküyor ie den girmeye çalıştığımda ise ie göndermme veriyor aynı zamanda http://www.turkhackteam.net/knight-online/50-cent-hic-boyle-gorulmedi-olay-goruntuler-60842.html adresine girmeye çalıştığımda firefox çöküyor ancak ie 5 sn falan gönderme vermiyor biraz araştırma yaptım javascripten kaynaklanabileceğimi öğrendim ben format attım 2 gün nce sorun çözülsün diye ancak çözümedi sadece c ye format attım d ye atmadım D yi taradığımda trojan.scw ve bi kaç tane daha virüs buldum(spyware doctor ile özel taranma yaptım hosts seçtim tüm virüsler hosts çıktı) aynı zamanda ktunnelden youtube girebiliyorum youtubede şu yazı çıkıyor "Hello, you seem to have JavaScript turned off. Please enable it to see search results properly." lütfen yardım edin arkadaşlar arkadaşlar aynı zamanda bu sitede de bir yavaşlama var daha 2 gün önce formatladım yavaşlama çok fazla görüüyor