K-Lite Mega Codec Pack v11.0.0

'Black Warrior

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Ocak 2013
12,132
5
E5
k-lite-codec-pack-indir.jpg


K-Lite Codec Pack, bilgisayarınızda bulunması gereken kodek programlarından biridir. Eğer bilgisayarınızda sağlam kodekleriniz yoksa film izlemede ya da müzik dinlemede sorunlar yaşayabilirsiniz. Çoğu zaman açamadığınız ses ya da video dosyaları olur. Bunun başlıca nedenlerinden biri medya dosyalarının kodeklere ihtiyaç duymasıdır. K-Lite Codec Pack bu konuda oldukça başarılı bir yazlım olup alanında en çok tercih edilen yazılım diyebiliriz. Ayrıca film, müzik ripleme gibi işlemler de yapıyorsanız ya da bu işlere meraklıysanız yine sisteminizde olması gereken bir kodek paketi. Bu kodek paketi ücretsiz olup Windows XP, 2003, Vista, Windows 7 ve Windows 8, 32 ve 64 bit işletim sistemleri ile uyumludur.

Versiyon Yenilikleri:
- Artık 32Bit ve 64Bit kodeklerin ikisi de tek pakette
- MPC-HC 1.7.8.61 versiyonuna güncellendi
- LAV Filters 0.64 versiyonuna güncellendi
- Icaros 2.3.0 b4 versiyonuna güncellendi
- Codec Tweak Tool 5.9.6 versiyonuna güncellendi
- VSFilter (daha kararlı) ve xy-VSFilter (daha hızlı) arasında tercih yapma seçeneği eklendi

Aktivasyon yöntemi: Ücretsiz
Boyut: 37.75 Mb



indir1.png


UpLoaded | Letitbit | Turbobit

spoiler-minus.gif
Eski Versiyon
UpLoaded | Letitbit | Turbobit


Kod:
Rar Şifre : www.warezturkey.net

 

zodiak19

Yeni üye
27 Eki 2012
13
1
arkadaşlar elimde güvenlik kameralarından çıkma bir hdd den recorvery edilmiş 1 gb üstünde swf uzantılı bir dosya var ama ne ile izleyeceğimi bilmiyorum denemediğim prg kalmadı sayılır varmı önerisi olan
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.