Kabala Deşifre

samsunsüvarisi

Katılımcı Üye
19 Tem 2008
520
1
bize her yer trabzon
‎" Kabala, Modern Masonluk kabalist esasları muhafaza etmiştir. Bundan başka mason sistemleri, tamamiyle kabalist fikirlere ve kabalist ilme dayandırılır " (Çırak Kardeşlik Kolu no.3 sh. 13-14)

Kabala, temelde şeytanın dininin tüm özelliklerini içerir.
Masonluk tamamen kabalist öğretilere dayalıdır.

Muazzam bir şifreleme sistemi ile korunmuş bilgi ve öğretilerin tamamı 'Jerusalem Lodge' (Kudüs Locası)'nın üç kabalisti tarafından ezberde tutulur. Bunlardan biri öldüğünde İsrael'in 70'ler Meclisi'nden (Sanhedrin) seçilen bir aday, aynı bilgi ve öğretileri devralır.

(Bilginin teyidi için : Türk Mason Dergisi, s.21. sh .1095)

" Sanhedrin üyelerinin tamamı büyü bilmek zorundadır. "
(Das Reich Satans, Karl R.h. Frick, Sh.85)

33 Kademe ?

Faal kara büyü ve şeytanlarla ilişki kurma metod ve yöntemlerini kapsayan Kabala'nın teorik ve pratik uygulamaları ile ilgili bilgileri, 33 kademe'ye ayrılmıştır.

Kabala'nın vermeye çalıştığı eğitimin özü ise ****fizik güçlerle irtibat kurarak ve evrenin Ulu Mimarı'nın (Lucifer) sırlarının tüm manalarını içeren bilgiye ulaşmaktır.

"Kabala, büyücülüğün anlamını kapsar. Kabala sayesinde Kara Büyü dünya çapında itibar görmüştür." (Das Reich Satans, Karl R.h. Frick, Sh.101)

"Kabala bilinçaltının kapılarını açan ve ruhu saran manevi değerlerin dışarı çıkmasını sağlayan anahtardır." (New Age Mason Dergisi, sayı 77. sh.31)

"Pratikte Kabala, kötülüklerle ilgilenmenin yolu ve semboller yoluyla psikolojik dünya üzerinde güç kazanmanın tehlikeli bir sanatı ve büyüye dayalı bir formudur." (Kabbalah Tradition Of Hidden Knowledge, Z'ev Ben Shimon Halevi, sh.12)

devam edecek..



*jeannedark
 

gangstazz

Üye
4 Tem 2009
78
0
Kocaeli
kardeş iyi diyosun güzel diyosun da bende bu konular üstüne baya bi düşmüştüm bi ara derin konular gerçekten çoook derin baktığınız zaman heryanını sarmış gibi duruyolar ama bitek bu bilgileri onlar bilmiyo içime su serpen konu da o islamda da var böyle şeyler he nasıl islamda büyü olsun ruhani varlıklarla iletişime geçmek olsun ama şöyle bişe var Allah dostları dedimiz evliyalar veya ermiş de bunların da var böyle şeyleri yazında yazmışsın iblisin sırları ha bu onlara göre ama asıl olan Allahın ilmidir araştırdığında görürsün Allah ona yakın kalbi temiz olan kullarına böyle ilimleri bahşetmiştir yani kuranda mı hadislerde mi geçiyo bilmiyorum ama şöyle diyodu biz diyo insana anlayabileceği kadarını gösteririz diyo ama bu dediğim evliyalar için de şöyle diyo insan gözlerinde perdeler vardır eğer Allah isterse bu gözlerdeki perdeleri kaldırır var böyle şeyler yani ilimdir bu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.