Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle tek çevirmelik çark biliyorsunuz ki bizlerden tam olarak 50 adet elmas talep ediyor. Bu elmas ise herhangi bir ücret ödemeden toplamak oldukça zor diyebiliriz. Kullanımı oldukça basit olan kafa topu özel çark hilesi ile sizlerde oyun içerisinde ücretsiz olarak çark çevirebilirsiniz. Bu çarklarda özel yetenekler, karakterler, elmas ve bolca altın bulunuyor. Genel anlamda hileyi kullanırken bana daha çok saçma sapan altın verdi umarım sizde daha güzel şeyler çıkacaktır. En azından ben elmas alamadım sizler alın isterim.
Online Kafa Topu Ücretsiz Çark biliyorsunuz ki 8 saatde bir defa çevirme hakkı tanınıyor, bunun için herhangi bir hile yapmanıza gerek yok ama özel çark seçeneğine göre oldukça az özellik ve altın veriyor. Genel anlamda çevirdiğinizde sizlere en düşük miktarda olan altını verecektir. Bu şekilde mi ayarlandı veya benim şansım mı bilmem ama kafa topu çark çevirme mod hilesi apk kullanırken bana hep altın çıktı elmas falan çok nadiren çıkıyor diyebilirim. Ama güzel olan yanı sizlerle paylaştığım bu hile sizlere online kafa topu sınırsız çark çevirme hilesi yapma olanağı sağlayacaktır. Oyuna ait diğer kafa topu hilesi isteyenler olursa ana sayfadan diğer hilelerede göz atma şansları bulunuyor.
Hile Özellikleri: Ücretsiz çark yerine sizlere özel çark çevirme hakkı tanır. Ücretsiz çarkta geçerli değildir onun için çevirdikten sonra 8 saat beklemeniz gerekecek. Özel çark içeriğindeki binlerce altın, elmas ve diğer ögelere sahip olun.
Online Kafa Topu Çark Hilesi Nasıl Yapılır ? Hile için öncelikle alt kısımdaki Çark çevirme hilesini indirin, indirdikten sonra altında bulunan bağlantıya tıklayın yeni bir sayfa açılacak açılan sayfanın en üst kısmında neler yapmanız gerektiği yazıyor. Bu açılan sayfada istenilenleri yaptıktan sonra indirmiş olduğunuz özellik inject hale gelmiş olacaktır. Ardından oyuna giriş yapıp sizlerde çark çevirmeye başlarsınız. Nasıl Yapılacağını daha hızlı bir yolla öğrenmek isteyen varsa alt kısımdaki videolu anlatım seçeneğine tıklayıp kolayca yapabilirler.