Kali Linux Acil Bana Yardim edin

Lacin5

Yeni üye
30 Ağu 2008
24
0
33
Baku
Hayirli aksamlar kadeslerim...ben kali linuxsu indirdim pcme kurdum amma ne sesi cikiyor nede ekran karti var hic bi sey yok bana yardim edfermisiniz tum driverlerini bana yuklemeye bana yardim edin lutfen

1skype var
2 googlecrome
3 mozilla

bana tum driverleri nerden yukleyim nasil yukleyim 1 sey yuklemek isdiyorum baska 1 sorun cikiyor

bana acil yardim edin linuxde ne driverleri var hepisini indirmeye yuklemeye bana yardim edermisiniz


onceden tessekur ediyorum
 

fbdfsf

Katılımcı Üye
6 Tem 2013
662
0
İstanbul
Google chrome için internette video var diğer türlü ayrı bir ses kartı kullanmıyorsan on board yani anakartta görmesi lazım ses ayarlarından doğrusunun seçtiğine emin ol diğerlerinede gerek yok . Ses sorun olur sadece linuxta oyun oynayamicaksın sonucta .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.