Ben bilgisayarıma kali linux kurmak istemiyorum kali linux olmadan yada ayrı bir işletim sistemi olmadan bir kod dizisini nasıl çalıştırabilirim veya bir hack yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle şöyle demek istiyorum dostum, Kali olmadan değil, Linux olmadan hack yapamazsın. sanal makineye kali linux kurmanı öneriririm yeniysen bu işlerdeBen bilgisayarıma kali linux kurmak istemiyorum kali linux olmadan yada ayrı bir işletim sistemi olmadan bir kod dizisini nasıl çalıştırabilirim veya bir hack yapabilirim
evet yeniyim lakin bir kere kurmayı denedim virtualBoxa denedim olmadı alternatif arıyorum bununla ilgili bir iki video izledim terminal için bazı siteler önerdiler böyle sitelerden bu tür şeyler olabilirmiÖncelikle şöyle demek istiyorum dostum, Kali olmadan değil, Linux olmadan hack yapamazsın. sanal makineye kali linux kurmanı öneriririm yeniysen bu işlerde
Vmware adlı sanal makineye kur dostum ahmet birkanın kurulum videosu var ordan izleyerek yapevet yeniyim lakin bir kere kurmayı denedim virtualBoxa denedim olmadı alternatif arıyorum bununla ilgili bir iki video izledim terminal için bazı siteler önerdiler böyle sitelerden bu tür şeyler olabilirmi
Dizüstü kullanıyorsan ve wifi adaptörün varsa, hem sanal makinadan hem de bilgisayarın kendisinden internete girebilirsin. Masaüstü kullanıyorsan, wifi adaptörü monitör moduna aldığında sanal makinada internet devam etse de, bilgisayarın kendinden internete giremeyeceksin. Ayıca giriş seviyesi birinin kali linux indirmesinin bir mantığı yok. Hiçbir toolunu kullanmayı bilmediğin bir işletim sistemini, bilgisayarda kurup kullanmaya çalışmanın ne anlamı var? İlle de kurup kullanıcam diyorsan, kullanmaya çalıştığın toolların sadece fonksiyonlarının ne işe yaradığını ezberlemiş olursun o da seni bir yere kadar götürür. Kısacası kali linuxu indirip kurmadan önce başka şeyler öğrenmen daha mantıklı olucaktır.bu sanal makinalar için wifi adaptörü gerekiyormu
yoksa direkt pc içindekinimi kullanıyor
bazı gördüğüm yerlerde wifinin sunucularının gittiğini okumuştum tarayıcıya hiçbiryere girilemiyordu internete pc bağlanmıyordu böyle bir sorun olmaz deilmivirtual box daha kullanışlı ve sade ayarlarıda kolay wifi ayarları virtualbox indir hata nerede yaptıysan yardım etmeye çalışabilirim tekrar tekrar linuxu kurmaya çalıştıysan c diskine gir kullanıcılar var oraya gir virtualvms gir kaliyi sil sonra tekrar kur virtualboxa
Görmez görmez merak etme sadece disk alanından biraz kaliye vermen gerekiyor örn: 50gbbazı gördüğüm yerlerde wifinin sunucularının gittiğini okumuştum tarayıcıya hiçbiryere girilemiyordu internete pc bağlanmıyordu böyle bir sorun olmaz deilmi
birde linux kurduktan sonra pcmi normal bir şekilde kullanabilirmiyim oyun oynamak film izlemek gibi windows 11 işletim sistemim bir zarar görmüyor deilmi
onu veririm hazır şeyleri çalıştırıp öğrenmekmi daha mantıklı yoksa sıfırdan başlangıç yaparakmı öğrenmek olurGörmez görmez merak etme sadece disk alanından biraz kaliye vermen gerekiyor örn: 50gb
Bir şeyin işleyişini öğrenmek istiyorsan önce yazılım öğrenmelisin ama madem linux hayatını merak ediyorsun ilgi odağın olan şeyleri araştır hazır veya başlangıç yaparakonu veririm hazır şeyleri çalıştırıp öğrenmekmi daha mantıklı yoksa sıfırdan başlangıç yaparakmı öğrenmek olur
Kali linux gerekli değil windows mac de olur sadece tek farkı kali linuxun sırf hacking için tasarlanması ve hacking için diğerlerine göre daha çok donanıma sahip olması. Windows vb.isletim sistemleride kullanabilirsin ancak ben mac kullanmanı öneririmBen bilgisayarıma kali linux kurmak istemiyorum kali linux olmadan yada ayrı bir işletim sistemi olmadan bir kod dizisini nasıl çalıştırabilirim veya bir hack yapabilirim
şuan kurulum yapıyordum lakin böyle bir hata ile karşılaştım bunu nasıl çözebilirim ahmet birkanın videosunda ne yaptıysa o adımları izledim linux başlata bastığım zaman böyle bir hata verdiGörmez görmez merak etme sadece disk alanından biraz kaliye vermen gerekiyor örn: 50gb
Vmware player sürücüsünde hata var diyor vmware playeri tekrar yükleyin duyorşuan kurulum yapıyordum lakin böyle bir hata ile karşılaştım bunu nasıl çözebilirim ahmet birkanın videosunda ne yaptıysa o adımları izledim linux başlata bastığım zaman böyle bir hata verdi
ne yapmalıyım silip başka bir VMware Playermı kurmalıyım
Version mismatch with vmx86 driver: expecting 385.0, got 401.0.
You have an incorrect version of driver 'vmx86.sys'. Try reinstalling VMware Player
Failed to initialize monitor device
kurdum kali yi yardımların için çok teşekkür ederimVmware player sürücüsünde hata var diyor vmware playeri tekrar yükleyin duyor
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlarevet yeniyim lakin bir kere kurmayı denedim virtualBoxa denedim olmadı alternatif arıyorum bununla ilgili bir iki video izledim terminal için bazı siteler önerdiler böyle sitelerden bu tür şeyler olabilirmi