Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/1239949-kali-linux-ile-ubuntu-w8-ile-dualboot-kurulum.htmlasıl soruya cevap verseniz ? dual boot nasıl kurarım
Basit, usb'ye yazdır isoyu sonra pcyi resetle ve başlangıçta boot menüsünde usbyi seç.Normal kurulum yapar gibi sadece kurulum yaparken sana sorar varsayılan işletim sisteminin yanın kurulsun mu yoksa tamamen diski silsin mi diye, ordan yanına kurulsunu seç kurduktan sonra pc ye reset atarsan başlangıçta hangi işletim sistemini açmak istediğini sorar..
usb ye nasıl yazdıracğım elimde kali linux amd64 iso var ?
İnternette araştır unuttum adını..
dual boot yaptıktan sonra wifi adaptorunu görürmü sence ?
Eğer linuxu destekliyorsa görür.
Fakat tavsiyem windowsu ve kaliyi silip sadece ubuntu yüklemen.
Hem oyun oynarsın hem kalinin araçlarını ubuntuya yükleyebilirsin..
teşekkürler önerin için şimdi rufus u buldum iş görürmü ? ve kurulumu yaparken usb bilgisyara takılı olacakmı ? bir kere kurduktan sonra hep usb isteyecekmi?
Rufus iş görür, takılı olacak, hep istemeyecek.
şimdi sadece 16gb lık bir usb alıyorum kali linux amd64 isosunu rufusla yazdırıyorum yazdırdıktan sonra pc resetleyip kali linux seçiyorum ilk kurulumu yaptıktan sonra açılıyor ben usbyi çıkarıyorum ve pc her açılırken kali linux/windows 7 arasında seçim yapmamı söyleyen bir ekran çıkıyor böylemi olacak ?
zaman ayırdığınız için teşekkürlerAynen.