Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef çünkü şuan 2. pcdeyi yanımda laptop var ama şöle yazıyor Cd-Rom'dan veri okunurken bir sorunla karşılaşıldı tarzındanSS Atabilirmisin
Yok ondan değil araştırdım kali cd indirdiğimi sanyo ben usb indirdim o yüzden bi hata oluşuyomuş ama bi çözümü olmalıİso dosyası nı tam indirmemişindir
Onuda bir yerde görmüştüm çıkarıyorum evete basıyorum yine aynı hata delircem yaa kaç saatir bunula uğraşıyomtam bir bilgi verki bizde yardımcı olabilelim ama usb kullanıyorsan kurulumda cd rom hatası veren yerde usb yi çıkart tekrar dene de hata verecek ve tekrar tak devam et kuruluma benim başımada gelmişti öyle bişey
Onuda bir yerde görmüştüm çıkarıyorum evete basıyorum yine aynı hata delircem yaa kaç saatir bunula uğraşıyom
Belki benimki laptop ya öyüzdendir olmuyo yani denedim ama yinede çok sağolhttps://www.youtube.com/watch?v=e9Ez0ZxJddk
şu vidyodakini denedim oldu bende
benimkide laptop ve bende olduBelki benimki laptop ya öyüzdendir olmuyo yani denedim ama yinede çok sağol
Anlamadım bende çıkarıyorum evete basıyorum olmuyorbenimkide laptop ve bende oldu
Oda olmadıformat attığın cd yi yada usb yi çıkar geri tak o hatayı verince bi 10 saniye sonra tekrar dene de
a be kardeşim usbler var usbden kursana![]()
usbden kurdum beya![]()