Kali Linux 'da apt-get update hatası

1 Tem 2023
51
13
Kali Linux 'da güncelleme yapmak için apt-get update yazdım ve şu hatayı aldım

┌──(root㉿Xe)-[~]
└─# apt-get update
İndir: 1 Debian I2P Packages unstable InRelease [15,6 kB]
Yoksay:1 Debian I2P Packages unstable InRelease
Aynı: 3 Index of /repos/edge/ stable InRelease
Aynı: 2 Index of /kali/ kali-rolling InRelease
İndir: 4 Index of /kali/ kali-rolling/contrib Sources [77,5 kB]
İndir: 5 Index of /kali/ kali-rolling/main Sources [15,8 MB]
İndir: 6 Index of /kali/ kali-rolling/non-free Sources [130 kB]
4 sn.'de 16,0 MB alındı (3.923 kB/s)
Paket listeleri okunuyor... Bitti
W: http://deb.i2p2.no/dists/unstable/InRelease: The key(s) in the keyring /etc/apt/trusted.gpg.d/i2p.gpg are ignored as the file has an unsupported filetype.
W: GPG hatası: Debian I2P Packages unstable InRelease: Aşağıdaki imzalar doğrulanamadı, çünkü genel anahtar mevcut değil: NO_PUBKEY 67ECE5605BCF1346
W: 'Debian I2P Packages unstable InRelease' deposu imzalanmamış.
N: Böyle bir depodan gelen verilerin kaynağı doğrulanamayacağı için bu deponun kullanımı olası tehlike arz etmektedir.
N: Depo oluşturma ve kullanıcı yapılandırması hakkında ayrıntılı bilgi için apt-secure(8) rehber sayfasında bulunabilir.
W: https://packages.microsoft.com/repos/edge/dists/stable/InRelease: The key(s) in the keyring /etc/apt/trusted.gpg.d/i2p.gpg are ignored as the file has an unsupported filetype.
W: http://http.kali.org/kali/dists/kali-rolling/InRelease: The key(s) in the keyring /etc/apt/trusted.gpg.d/i2p.gpg are ignored as the file has an unsupported filetype.
 
1 Tem 2023
51
13

OnepGehh

Yeni üye
1 Şub 2019
5
1
selam, bu hatanın üstesinden gelebildin mi? Ben de kali linuxu sıfırdan kurmuş ve henüz hiçbir şey yüklememiş olduğum halde bununla karşılaştım,Eylül ayında i2p debian package repository için olan 67EC E560 5BCF 1346 anahtarı geçerliliğini yitirmiş anlaşılan yeni bir anahtar bulabildin mi ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.