Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık
arkadaşlar kanalıma abone olursanız sevinirim
su rat isleri falan yok mu statik ip olmayanlar icinEllerine Sağlık keşke ne işe yaradığını da buraya yazsaydın
sağolun teşekkürlerElinize sağlık
var hemen yarın videosunu çekip atarımsu rat isleri falan yok mu statik ip olmayanlar icin
android rat mı yoksa pc rat mı hangisivar hemen yarın videosunu çekip atarım
kanalıma abone olup like atmanız beni çok mutlu eder![]()
sağolun aslında videonun açıklamasına kısaca yazmıştım duckdns in ne işe yaradığınıEllerine Sağlık keşke ne işe yaradığını da buraya yazsaydın
buraya yaz millet videoyu izlemeden önce ne izlediklerini bilsinsağolun aslında videonun açıklamasına kısaca yazmıştım duckdns in ne işe yaradığını
aa sen ciddi misin bilmiyordum yeni bir bilgi edindimsu rat isleri falan yok mu statik ip olmayanlar icin
Yarın videosunu çekeceğim ben android rat'ın . Kanalıma abone olursanız sevinirimaa sen ciddi misin bilmiyordum yeni bir bilgi edindim
izledim, abone oldum. videon güzelmiş başarılarının devamını dilerim
teşekkürler sağolunizledim, abone oldum. videon güzelmiş başarılarının devamını dilerim![]()
yazik sanaburaya yaz millet videoyu izlemeden önce ne izlediklerini bilsin
aa sen ciddi misin bilmiyordum yeni bir bilgi edindim
Komik çocukyazik sana
Elinize sağlık
teşekkür ederim kanalıma abone olmanız beni çok mutlu eder şimdiden teşekkürler .Eğer size yardımcı olduysam ne mutlu banaElinize sağlık