Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Firefoxta aramaya yapmaya çaştığımda yüklenmiyor, çok ağır çalışıyor.
Parrot OS'da böyle bir sıkıntı çekmedim, bunu daha önce yaşamış veya çözümü bilen var mı?
Dual boot kullanıyorum.
Birde Bendede bu sorun vardı Sen Parrot-Os işletim Sistemini Kur Şiddet'le öneririm..
Kali Linux yerine Parrot-Os' u ne için önerirsin? Ona göre bende Kali' yi silip Parrot yüklerim. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim de.Birde Bendede bu sorun vardı Sen Parrot-Os işletim Sistemini Kur Şiddet'le öneririm..
Dostum aynı sorunu ben yaşıyordum ben de dual boot kokullanıyordum dedim başlarım windowsa 2 hdd vardı ikisinide silip birine kali 2018.4 32 bit kurdum birini biçimlendirmedim görmüyor disk olarak sistem şu andaama firefox sorunum hala var kafayı yemek üzereyim aşırı ağır çalışıyor bir çok yerde aşırı kez takılıyor
Bu hafta deneyeceğim dual boot olarak kullanacağım sda da kali sdb de parrot olacak![]()
Dostum Mint te de aynı sıkıntıdan muzdariptim. Google a linux slow connection yaz ilk çıkana bas oradaki önergeleri yerine getir sorun düzelir.
Dostum aynı sorunu ben yaşıyordum ben de dual boot kokullanıyordum dedim başlarım windowsa 2 hdd vardı ikisinide silip birine kali 2018.4 32 bit kurdum birini biçimlendirmedim görmüyor disk olarak sistem şu andaama firefox sorunum hala var kafayı yemek üzereyim aşırı ağır çalışıyor bir çok yerde aşırı kez takılıyor
Bu hafta deneyeceğim dual boot olarak kullanacağım sda da kali sdb de parrot olacak![]()
Kali Linux yerine Parrot-Os' u ne için önerirsin? Ona göre bende Kali' yi silip Parrot yüklerim. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim de.
Chrome kullanmayı denedin mi? FireFox kadar takılmıyor. Parrot benim de aklıma yattı ancak çok fazla kaynak yok sanırsam.
masaüstü çok ram yiyor bilgin olsun