Kali Linux HK. ACil

SynCrd

Katılımcı Üye
24 Eki 2015
517
0
Orta Amerika
Beyler Kaliyi Bilgisayarıma Tamamen Nasıl Kurabilirim Yani Windows 7 gibi Wmare Kullanmadan format gibi cd ye yazsam kurulabilirmi ?
 

Vps

Yeni üye
4 Eki 2015
20
0
.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso.iso
 

rigby00

Katılımcı Üye
14 Eki 2015
495
0
Şöyle geniş bir anlatım yapıyım şuraya ihtiyacı olanlar faydalansın.

Öncelikle Kali Linux'un sitesinden .iso uzantısı indiriyoruz, sonra bir 4gb veya üstü bir USB bellek alıyoruz indirdiğimiz .iso dosyasını Universeal USB Installer programı ile yazdırıyoruz linki aşşağıda vereceğim. Yazdırma işlemi şöyle oluyor Browse'a tıklayıp .iso dosyasını seçiyoruz Step1'de ise Kali Linux'u seçiyoruz daha sonra Step3'de Flash'ımızı seçiyoruz Format E:\ Drive tikini işaretliyoruz ve sonra Create tuşunu basıp yazmasını bekliyoruz bu boot olarak yazıyor Dikkkat: USB'de ki tüm bilgileriniz gidicektir.

Her şey bittikden sonra bilgisayarımıza yeniden başlatıyoruz ve boot menüsüne girip USB'i seçiyoruz F10'a bastıp kaydediyoruz daha sonra Kali'nin kendine özgü bir arayüzü çıkacak ordan Graphic Install kısmını seçiyoruz sonra ülke klavye felan seçtiricek bu kısmınları atlıyorum sonra disk kısmı gelicek burda manuel seçeneğini seçiyoruz tüm diskleri silin ve sonra bir bölüm oluşturun bu sizin SWAP bölümünüz olucaktır raminiz kaç ise onun 2 katını yazın sonra bir bölüm daha bu ext4 bölümü kişisel bilgiler için bunu istediğiniz kadar ayırın veya bölüm sonrası kolay zaten kendinize göre ayarlınızı yapın her şeyin kurulumu bitince terminal'i açıp sudo apt-get update yazın ve bitti.

Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux

Alıntı değildir arkadaşlar size yardımcı olmak için bir yazı yazdım umarım işinize yarar.
 

Hidden Player

Katılımcı Üye
19 Eyl 2015
302
0
Bursa
.iso uzantılı kali linux ü isterseniz usb ye yardımcı programlarla yükleyip format atabilirsiniz isterseniz de cd ye yazdırıp format atabilirsiniz vm de kurulduğu gibi kurulum yapılmaktadır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.