Windows 10 üzerinde Kali Linux Kurulumu
GeçtiÄimiz sene Microsoft, Windows 10 iÅletim sisteminde herhangi bir sanal makineye ihtiyaç duymadan Kali Linuxâu kurabilmemize olanakâ¦
medium.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medium.com
cpu coonfiguration u bulamadım advancedde 1 tane disable vardı onu enable yaptım ama genede olmadı başka ne yapabilirimMerhaba,
Sisteminizi yeniden başlatıp BIOS'a girin.
Advanced>CPU Configuration>SVM>Enable seçeneklerini izleyin.
Kaydederek yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.
Önceki hostunuzu silmeyi denediniz mi?bu sitedeki tüm adımları uyguladım ama uzak masaüstü bağlantısında 127.0.0.1:3390 komutunu vermeme rağmen açılmıyor sudo cat/etc/xrdp/xrdp.ini komutuyla kontrol ettim 127.0.0.1:3390 olmuş host ama açılmıyor not önceden 1 defa kurmuştum şifre yerine girişte entere bastım için açılmıyordu ondan dolayı sildim ama şimdi olmuyor acaba önceki hostumu silmem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
GeçtiÄimiz sene Microsoft, Windows 10 iÅletim sisteminde herhangi bir sanal makineye ihtiyaç duymadan Kali Linuxâu kurabilmemize olanakâ¦medium.com
Merhabalar sanal makineyi kurmayı deneyebilirsiniz, iyi forumlar dilerim.bu sitedeki tüm adımları uyguladım ama uzak masaüstü bağlantısında 127.0.0.1:3390 komutunu vermeme rağmen açılmıyor sudo cat/etc/xrdp/xrdp.ini komutuyla kontrol ettim 127.0.0.1:3390 olmuş host ama açılmıyor not önceden 1 defa kurmuştum şifre yerine girişte entere bastım için açılmıyordu ondan dolayı sildim ama şimdi olmuyor acaba önceki hostumu silmem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
GeçtiÄimiz sene Microsoft, Windows 10 iÅletim sisteminde herhangi bir sanal makineye ihtiyaç duymadan Kali Linuxâu kurabilmemize olanakâ¦medium.com
nasıl silebilirim acabaÖnceki hostunuzu silmeyi denediniz mi?