Arkadaş selamün aleyküm nasılsınız geçen gün sanal makineye virtual box'a kali linux kurdum ama internete ne yapsam bağlanmıyorum anlayan varsa yardımcı olabilirmi rica edersem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarları yanlış yapmışsındır. Bir kurulum videosu açıp oradakinin birebir aynısını yap.Arkadaş selamün aleyküm nasılsınız geçen gün sanal makineye virtual box'a kali linux kurdum ama internete ne yapsam bağlanmıyorum anlayan varsa yardımcı olabilirmi rica edersem
Olmuyor denedimAyarları yanlış yapmışsındır. Bir kurulum videosu açıp oradakinin birebir aynısını yap.
terminale bir ifconfig yazıp ss atar mısın?Arkadaş selamün aleyküm nasılsınız geçen gün sanal makineye virtual box'a kali linux kurdum ama internete ne yapsam bağlanmıyorum anlayan varsa yardımcı olabilirmi rica edersem
rjQYcH.jpeg hosted at Resim Yükle - Hızlı Resim böyleterminale bir ifconfig yazıp ss atar mısın?
Ne tür ağ türü ile bağlanmayı deniyorsun örn ; bir usb wireless cihazı ilemi bağlanıyorsun nat ağı ile falan mı detay verirsen yardımcı olabilirim.Arkadaş selamün aleyküm nasılsınız geçen gün sanal makineye virtual box'a kali linux kurdum ama internete ne yapsam bağlanmıyorum anlayan varsa yardımcı olabilirmi rica edersem
eğer local adresin 10.0.... diye başlıyorsa ağdasın ama değil ise sanal makinanın ayarlarında problem var.
Adaptör var olmuyormu adaptörNe tür ağ türü ile bağlanmayı deniyorsun örn ; bir usb wireless cihazı ilemi bağlanıyorsun nat ağı ile falan mı detay verirsen yardımcı olabilirim.
Hacı linux a gir sağ altta usb yeri var adaptörünü tak usb yerine görünmesi lazım üstüne tıkla bekle usb den okumuyor da olabilir bak sen tg nickim aynı gel anlatayım detaylıAdaptör var olmuyormu adaptör