Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanal işletim sistemleri üzerinden mi kurmayı deniyorsun, Kali linux'un hangi sürümü ?
Tamam, açılışta ki grub ekranında ''Recovery Mode'' ile dener misin ?Yok hocam direkt bilgisayara kuruyordum ama olmadı. 32bit 2017.1 versiyonu
Tamam, açılışta ki grub ekranında ''Recovery Mode'' ile dener misin ?
Kurulum yapmaya çalıştığın medya'nın usb olduğunu farz ederek, fat32 biçiminde olduğuna emin misin ? eğer değilsen bu şekilde biçimlendirip tekrar kurulum dene bir de öyle bakalım.Birkaç defa denedim ama işe yaramadı. Tekrardan hata verdi.
Kurulum yapmaya çalıştığın medya'nın usb olduğunu farz ederek, fat32 biçiminde olduğuna emin misin ? eğer değilsen bu şekilde biçimlendirip tekrar kurulum dene bir de öyle bakalım.
kernel panic atak geri dönülmesi çok çok zor bir hatadır hocam "beyin felci gibi düşünebilirsiniz".umudunuzu kırmak istemem ama çaren yok ,yeniden kurulum yapabilirsin ancak
Geçmiş Olsun Yeniden Kurun Bence
2 defa kurdum ama olmuyor. Sanırım bilgisayarla ilgili bir sorun var. Pes ettim artık. Yeni bir bilgisayar aldığımda onda deneyeceğim.