Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam ama ben bunu kendi bilgisayarıma kuruyorum onu nasıl yapıcam?direk vm ware versiyon yada virtual box versiyon indir birde sevenzip sonra 7zip dosyasının içindekini çıkar vm için indirdiysen direk vm ware ile aç o dosyayı direk kurulu şekilde geliyor kullanıcı şifre root:toor yada kali:kali
dual boot tan mı bahsediyorsun bana kalırsa sanal makine daha hoşHocam ama ben bunu kendi bilgisayarıma kuruyorum onu nasıl yapıcam?
Daha önceden sanal makine olarak kurarken izlemiştim yardımcı olmuştu teşekkürler ve eline sağlıkBak kardesim sana kalilinux kurulum videosunu atacam.bunu izleyerek uygularsan kalilinuxu kurarsin. Bu benim cektigim video. Izlersen yaparsin kurulumunu
Hocam direk kali kurucaktımda sanal makine bana da daha hoş geldi. teşekkürlerdual boot tan mı bahsediyorsun bana kalırsa sanal makine daha hoş
Teşekkürler hocamMerhaba değerli üye,
Bu hatayı alıyorsanız, internet bağlantısı olmaması, hatalı yükleme görüntüsü veya büyük olasılıkla yükleme sürücünüzün çok küçük olması gibi birkaç neden olabilir . Çalışan VM'yi kapatın ve makine ayarlarına geri dönün. Sürücüyü 30 GB'ın üzerine yükseltin. Dinamik boyutlu bir disk kullanıyorsanız, bunun da 30 GB'ın üzerindeki varsayılan boyuttan başladığından emin olun. Hata, yükleyicinin işletim sistemini kurmak için yeterli boş alan olmadığını görmesi ve hata vermesi nedeniyle oluşur.
Bunu yazarken, Kali 2020.2'nin tek başına temel yükleme seçenekleriyle birlikte varsayılan boyutu, takas bölümü hariç 25 GB'dir.
İngilizce kaynağı incelemek için; TIKLA
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapıcamPhoenix.py Benim canımsın. Severim seni. Beni dinle. Tekrar yeniden Kurulum yap. Hatta İndirdiğin iso dosyasını sil yeniden indir. Ram e tam 4 GB ver. Depolama alanına 30 GB ın üstünde bir yer ver. Ben Genel olarak 100 GB veririm.