Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede kopyalama başarısız hatası çıkıyordu bir türlü sorunu bulamadım. Sonra usb ile kurmaya çalıştım bazı sorunlar oldu ama sorunları çözüp kurabildim. USB ile kurulum yaparken ne gibi bir sorun ile karşılaşıyorsun? Umarım yardım edebilirim.USB kurmayı denedim beceremedim onu yapabilecek olan var mıdır veya yardımcı olabilecek..
Rufus ile yazdım sanırım usb ye ama sonrası yok. Uzaktan bağlantı ile bakma şansınız var mıdır 5 dakika rica etsem teamwiver ile vsBendede kopyalama başarısız hatası çıkıyordu bir türlü sorunu bulamadım. Sonra usb ile kurmaya çalıştım bazı sorunlar oldu ama sorunları çözüp kurabildim. USB ile kurulum yaparken ne gibi bir sorun ile karşılaşıyorsun? Umarım yardım edebilirim.
Linux un kendi sitesinden indirip kurabilirsin sanal makine ileBu şekilde hata ile karşılaşıyorum 2 gündür çözemedim. Yardımcı olabilecek var mıdır ? Teşekkür ederim şimdiden.
![]()
pc yi yeniden başlatırken setup ekranına atması gerek, eger setup ekranı gelmeden windows açılıyorsa biosta ayarlar yapman gerekicektir. Bide rufus ile yazarken ntfs yoksa fat32 mi kullandınız?Rufus ile yazdım sanırım usb ye ama sonrası yok. Uzaktan bağlantı ile bakma şansınız var mıdır 5 dakika rica etsem teamwiver ile vs