Merhaba ustlerım ve devrelelerım bır konu hakkında sıze danısmak ıstedım artık vm ware den sıkıldıgım ıcın bılgısayarıma dırekt kalı lınux un son serısını atmak ıstedım.
Bılgısayarım : ACER LEPTOP .
attıgım ısletım sıstemı : Kalı Lınux 32 bıt ve 2016 son serısı
Isletım sıstemını ındırdıgım bolum : Dırekt kalı lınux un ana sayfasından ındırme yaptım. 2.9 GB lık bır dosya boyutuna sahıp ...
DVD ye yazdırdıgım program: NERO 8.0 kullanarak dvd me yazdım.
kurulumu yaptıgım yer: bılgısayarıma dırekt kurulum yapıyorum.
FAKAT :
KURULUM esnasında bır problem yoktu kurulumun bıtımıne dogru soyle bır hata alıyorum ve hata sonucunda gelen 5-6 secenekten hangısını secersem seceyım bu hatayı tekrar alıyorum.
HATA : Kötü Debian Uyarısı"
"Belirtilen debian arşiv yanlısı kullanılmaya çalışırken bir hata oluştu.
Olası sebebler arasında uygunsuz yansı seçimi, yansıya ulaşılamaması (güvenilmez bir ağ bağlantısı buna neden olabilir) olabilir. Yansının arızalı olması (örneğin release dosyasının hatalı olması nedeniyle) ve yansının uygun Debian sürümümünü desteklememesi vardır.
Ek ayrıntılara var/log/syslog dosyasından ya da numaralı sanal uçbirimden ulaşılabilir.
Belirtilen yansıyı kontrol edin ya da farklı bir yansı deneyin.
Yardımcı olursanız sevınırım.
saygılarıma Possion ...
Bılgısayarım : ACER LEPTOP .
attıgım ısletım sıstemı : Kalı Lınux 32 bıt ve 2016 son serısı
Isletım sıstemını ındırdıgım bolum : Dırekt kalı lınux un ana sayfasından ındırme yaptım. 2.9 GB lık bır dosya boyutuna sahıp ...
DVD ye yazdırdıgım program: NERO 8.0 kullanarak dvd me yazdım.
kurulumu yaptıgım yer: bılgısayarıma dırekt kurulum yapıyorum.
FAKAT :
KURULUM esnasında bır problem yoktu kurulumun bıtımıne dogru soyle bır hata alıyorum ve hata sonucunda gelen 5-6 secenekten hangısını secersem seceyım bu hatayı tekrar alıyorum.
HATA : Kötü Debian Uyarısı"
"Belirtilen debian arşiv yanlısı kullanılmaya çalışırken bir hata oluştu.
Olası sebebler arasında uygunsuz yansı seçimi, yansıya ulaşılamaması (güvenilmez bir ağ bağlantısı buna neden olabilir) olabilir. Yansının arızalı olması (örneğin release dosyasının hatalı olması nedeniyle) ve yansının uygun Debian sürümümünü desteklememesi vardır.
Ek ayrıntılara var/log/syslog dosyasından ya da numaralı sanal uçbirimden ulaşılabilir.
Belirtilen yansıyı kontrol edin ya da farklı bir yansı deneyin.
Yardımcı olursanız sevınırım.
saygılarıma Possion ...