Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ciddi anlamda hızlandırır hatta gündelik hayatta kullanamya özen gösterirsen yani gündelik işlerinideMerhaba, kodlama ve hack dünyasına ilk adımımı atmak istiyorum. PC özelliklerim gayet iyi. VMware'den ek olarak bir Kali Linux İşletim sistemi kurmamın öğrenme hızımı arttırmasında fayda olur mu?
visual studio sql server gibi programları kullanabilirmiyim linuxlaEvet ciddi anlamda hızlandırır hatta gündelik hayatta kullanamya özen gösterirsen yani gündelik işlerinide
kali üzerinden yaprsan daha hızlı alışırsın.
Kali kurup işe başlarsanız yavaş yavaş geliştirirsiniz kendiniziMerhaba, kodlama ve hack dünyasına ilk adımımı atmak istiyorum. PC özelliklerim gayet iyi. VMware'den ek olarak bir Kali Linux İşletim sistemi kurmamın öğrenme hızımı arttırmasında fayda olur mu?
Evet 2 sinide kullanırsın.visual studio sql server gibi programları kullanabilirmiyim linuxla
Zorunlu olarak çabuk öğrenirsiniz ( hep kullanmak zorunda olacağınızdan)Merhaba, kodlama ve hack dünyasına ilk adımımı atmak istiyorum. PC özelliklerim gayet iyi. VMware'den ek olarak bir Kali Linux İşletim sistemi kurmamın öğrenme hızımı arttırmasında fayda olur mu?
Günlük kullanıma uygun değildirMerhaba, kodlama ve hack dünyasına ilk adımımı atmak istiyorum. PC özelliklerim gayet iyi. VMware'den ek olarak bir Kali Linux İşletim sistemi kurmamın öğrenme hızımı arttırmasında fayda olur mu?