Kali linux kullanmak için ne özellikler gerek leptopta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patates bilgisayara iş görür sadece kali linux için kullanıcaksanKali linux kullanmak için ne özellikler gerek leptopta
Sızma işlemi yaparken filan sıkıntı yaşamammı 4 GB RAM olsa yeter o zaman sadece kaliyi kullancam bide ngrok filanMinimum
Önerilen
- 8 GB boş disk alanı
- İ386 ve x64 mimarisi için minimum 512 MB RAM
- CD-DVD Drive / USB boot desteği
bu özelliklere uygun bir bilgisayara kali linux kurabilir ve rahatça kullanabilirsiniz
- İşlemci : 1 Ghz
- Ram : 1 Gb Yeterlidir
- Yaklaşık 15 GB Disk Alanı Gerekmektedir
zma işlemi yaparken filan sıkıntı yaşamammı 4 GB RAM olsa yeter o zaman sadece kaliyi kullancam bide ngrok filanMinimum
Önerilen
- 8 GB boş disk alanı
- İ386 ve x64 mimarisi için minimum 512 MB RAM
- CD-DVD Drive / USB boot desteği
bu özelliklere uygun bir bilgisayara kali linux kurabilir ve rahatça kullanabilirsiniz
- İşlemci : 1 Ghz
- Ram : 1 Gb Yeterlidir
- Yaklaşık 15 GB Disk Alanı Gerekmektedir
Sızma işlemi yaparken filan sıkıntı yaşamammı 4 GB RAM olsa yeter o zaman sadece kaliyi kullancam bide ngrok filan
Düşük ram ile denemedim bilgim yok oyüzden ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Sızma işlemi yaparken filan sıkıntı yaşamammı 4 GB RAM olsa yeter o zaman sadece kaliyi kullancam bide ngrok filan
Seninki kaç GB Ram üstadDüşük ram ile denemedim bilgim yok oyüzden ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
bence hem kali linux hemde wındows kullanıcaksan 8 gb olmalı tek kali kullanıcaksan 4 gb de yeterli miniumKali linux kullanmak için ne özellikler gerek leptopta
4 GB RAM iş görürmü diyon win 7 kaç bit olsunDüşük ram ile denemedim bilgim yok oyüzden ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Direk ana bilgisayarı kali yapsam nolur ben. Sadece bu iş için kullancambence hem kali linux hemde wındows kullanıcaksan 8 gb olmalı tek kali kullanıcaksan 4 gb de yeterli minium
16 gb benimSeninki kaç GB Ram üstad
direk ana bilgisiyara yapacaksan 4 yeter gibi düşünüyorum ben 8 kullanıyomDirek ana bilgisayarı kali yapsam nolur ben. Sadece bu iş için kullancam
Ben buldum bi bilgisayar 6 GB RAM intel celeron işlemci 1.50 ghz asusdirek ana bilgisiyara yapacaksan 4 yeter gibi düşünüyorum ben 8 kullanıyom
İş görürmüBen buldum bi bilgisayar 6 GB RAM intel celeron işlemci 1.50 ghz asus
görür diye düşünüyorumİş görürmü
sadece bu iş için kullanıcaksan ana bilgisayarı kali yapman daha avantajlı olucaktır4 GB RAM iş görürmü diyon win 7 kaç bit olsun
Direk ana bilgisayarı kali yapsam nolur ben. Sadece bu iş için kullancam