zayAA Yeni üye Katılım 12 Nis 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 6 Kredi 0 12 Nis 2022 #1 Uzak bağlantı yerine giriyorum herşeyi yazıyorum linuxa giriyor ismimi ve şifremi giriyorum ve bu hata geliyor ne yapmalıyımsending login info to session manager ,please wait ... login failed display 0 solutionlütfen yardım edin SAYGILAR.
Uzak bağlantı yerine giriyorum herşeyi yazıyorum linuxa giriyor ismimi ve şifremi giriyorum ve bu hata geliyor ne yapmalıyımsending login info to session manager ,please wait ... login failed display 0 solutionlütfen yardım edin SAYGILAR.
Taha' Katılımcı Üye Katılım 30 Kas 2018 Mesajlar 632 Çözümler 10 Tepkime puanı 701 Kredi 0 12 Nis 2022 #2 fotograf şeklinde paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz. Oyla 0 Downvote
zayAA Yeni üye Katılım 12 Nis 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 6 Kredi 0 12 Nis 2022 Konuyu başlatan #3 SwooNN' Alıntı: fotograf şeklinde paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma orucumu açtım buyur jk7deli.jpeg Oyla 0 Downvote
SwooNN' Alıntı: fotograf şeklinde paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma orucumu açtım buyur jk7deli.jpeg