Kali Linux mu? Parrot mu?

ducihan

Üye
31 Tem 2017
112
0
Turkey
Merhaba arkadaşlar dediğim gibi kalimi parrotmu
kali yine 2 aya yakın bir süre kullandım yine alışığım çoğu şeye ve eğitim setleride var ama parrotda yok merak ediyorum geçsem sorun olurmu kaliden farkı nedir kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi aynı eğitim setlerini bunda uygulasam işe yararmı?

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Teknik olarak farkı yok aslında, Parrot bir nebze daha iyi çünkü Kali geliştirilirken hiç bir şekilde normal kullanım için tasarlanmadığı çok bariz, parrot öyle değil günlük kullanım + pentest için ideal. Tool sayıları veya kategorisel olarak farklılar mevcut ama temelde işlevsel olarak çok talep gören toolar her iki işletim sisteminde ortak olarak bulunmakta.

u YZ

Kıdemli Üye
13 May 2016
2,415
0
@root[~]#
Pek bir farkları yok, sadece parrot biraz daha detaylı daha fazla tool'a sahip. Kali linux'a alışkınsan devam et... değişiklik arıyorum dersen parrot'a geçiş yapabilirsin. Kali linuxta ki bir çok mantık parrot ile aynı oranda işliyor.

ducihan

Üye
31 Tem 2017
112
0
Turkey
Teknik olarak farkı yok aslında, Parrot bir nebze daha iyi çünkü Kali geliştirilirken hiç bir şekilde normal kullanım için tasarlanmadığı çok bariz, parrot öyle değil günlük kullanım + pentest için ideal. Tool sayıları veya kategorisel olarak farklılar mevcut ama temelde işlevsel olarak çok talep gören toolar her iki işletim sisteminde ortak olarak bulunmakta.

Teşekkür ederim

ducihan

Üye
31 Tem 2017
112
0
Turkey
Pek bir farkları yok, sadece parrot biraz daha detaylı daha fazla tool'a sahip. Kali linux'a alışkınsan devam et... değişiklik arıyorum dersen parrot'a geçiş yapabilirsin. Kali linuxta ki bir çok mantık parrot ile aynı oranda işliyor.

hocam bide ben eğitim seti arşivi yapmışdım kendime kali linuxda ordan çalışıyodum öğreniyodum çoğu şeyi yani baya iyi bi arşiv olmuştu parrot hakkında pek youtubeda video yok ama aynılarını denesem olurmu acaba?

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.