Kali linux mu Windows'mu kullanmalıyım ?

markthecoder

Yeni üye
9 Haz 2019
19
0
null
Dual boot veya sanal makine kullanacaksan tabikide kali linux ancak dual boot kullanmak istemiyorsan windows oneririm ancak windowsda hack yapilmasi cok zor sana linux olarak deepin,linux mint veya ubuntu kullanmani oneririm ancak tum toollari kendin kurmalisin
 

K4RLUK

Yeni üye
31 May 2019
39
0
Kali Linux öneririm Windows'a göre daha hızlı ve içinde bir çok hack aracı yüklü halde geliyor. Üstelik Windows uygulamalarını da Kali içerisinde çalıştırabilirsin.
 

Patrick Jane

Uzman üye
1 May 2019
1,499
3
Cehennem
Windows'a sanal işletim sistemi(kali linux) kurabilirsin.
Eğer ben işlerimi sadece windows yada kali linux da hallederim dersen birisini seçmekm zorunda kalırsın.
Oyun oynamıyorsan sadece internette gezinmek ve hack için kullancaksan kali linux tabiki iyidir.
Ama şöyle bir husus var kali yi yükledin sonra beğenmedin windows a çevirdin felan harddisk ini çok yoracaktır ve çökmesine bile sebep olabilir.
Çünkü bunu bende yaşamıştım bi 5 kez aynı şeyi yapmışlığım var yani linux kur windows kur felan çok yorar.
Ama sana tavsiyem sanal işletim sistemi kullanmandır.
 

leaks

Katılımcı Üye
29 Eki 2018
864
1
Kali Linux acemice hazırlanmış bir Debian dağıtımı... Debian Installer'da normalde kullanıcı oluşturma aşaması var onu kaldırmışlar. Millet hep root geziyor 1 haftada sistemi bozuyorlar. Ondan sonra "linux kötü" diyorlar. Ayrıca 3. parti kimin yazdığı belli olmayan python-ruby scriptlerini yüklemişler, sistem berbat kararsız çalışıyordur kesin. Çöp kısacası, git Ubuntu yükle daha iyi. Ben debian kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Sistem gayet kararlı çalışıyor. 1 kez kur 50 yıl kullan. Yazılım sürümleri biraz eski ama bir sonraki sürümün kararlılığından ve güvenliğinden emin olmadan paketi güncellemiyorlar. Sadece 1 kez güvenlik sorunu çıkmıştı (apt paket yöneticisini güncellemişlerdi, MITM açığı bulundu) onu da o gün düzelttiler. Debian 10 Buster'le birlikte GNOME 3.30 gelecekmiş, ayrıca AppArmor default etkin olacakmış. Bash de 5.0 olacakmış. Kernel de 4.19 LTS sürümüne yükselecek. Kısacası yeni sürüm iyi olacak gibi, GNOME'un 3.30'a güncellenmesini aylardır bekliyordum :)
 
Son düzenleme:

wh0ismrrobot

Uzman üye
1 Ocak 2019
1,332
3
İstanbul
Kali Linux Hacking ve Pentest Amacıyla Özel Olarak Tasarlanmış Bir Linux Dağıtımıdır.
Hacking Amacıyla Kullanacaksanız Kali Linux Kullanmanızı Öneririm Ama Windows Kullanmaktan Vazgeçmek İstemiyorsanız Kali Linux'u Windows Bilgisayarınıza Sanal Bilgisayar Olarak Kurabilirsiniz.
Sanallaştırma Amacıyla VirtualBox veya VMWare Programlarını Kullanabilirsiniz.
 

ishakonc

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,517
1
Linux
"Kali Linux sızma testleri için tasarlanmış bir Debian kaynaklı Linux dağıtımıdır."
denildiğine göre cevabım Kali Linux.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ni0Cx

Yeni üye
13 Haz 2019
14
0
Hiçbiri :D
İkiside Zayıf, Sorunlu ve Sağlam şekilde gizlenemezsin. Ayrıca kısıtlı işler yapabiliyorsun
Windows desen hack ile alakası yok
Kali desen artık 10 yaşındaki çocukların ellerine geçti.
Ben kendi sistemim ve RU bir sistem kullandıgım icin pek bilmiyorum ilgilenmıyorum Kali falan kusura bakma :D Ama yinede Kaliyi kullanabilirsin en azından bi kaç birşey hakkında bilgi sahibi olursun
 

cewl

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,870
9
29
Merdekan
Her ikiside. yukaridaki arkadas cocukun elne kecmis yazmis ee kecmisse nolmus ? Windowsun hackla alakasi var senin hackla alakan yok diye baskalarn yanlis yone donderiyorsn

Cevabm her ikiside
 

leaks

Katılımcı Üye
29 Eki 2018
864
1
Şimdi güzel kardeşim :) Detaylı yazmaya üşendim.
Anlat bakim bana windows da en fazla ne yapabiliyorsun ?
Anlat bana Kalinin eskisi kadar değeri kaldımı ? Eğer birazcık eskileri biliyorsun kaliyi kullanan kişiler çok azdı
Ama günümüz senin gibi ÇOCUK lar heykırcılık oynamak için için oynuyor daha yazcam bekle :)
Windows'ta istediğini yapabilirsin? Zaten hack araçları yaygın scripting dilleriyle yazıldığından (python-ruby-php-perl...) cross-platform oluyor çoğu.
Kali ise baştan çöptü zaten. GNU/Linux nedir, dağıtım nedir bilmeyen adamlar gitmiş debian çakması yapmış bir tane. Zaten adından da anlaşılıyor, adına GNU koymamışlar. O Linux çekirdeğini GNU GCC derliyor, masaüstü ortamı zaten GNU tasarısının içinde (GNOME), sistemde GNU coreutils ve birçok GNU programı kullanılıyor; sen hala Linux'un yanına bir GNU eklemiyorsun. Kali çöp.
 

sosyalboy

Üye
16 Haz 2019
176
0
Merhaba , Hack İşlevleri , site Hackleme , sosyal medya hack , brute force , SQLMAP , vbs. birçok özellik kali linuxda bulunuyor ...
Ben Kali Linuxa Haftada 1 kez oda belki girerim çünki artık kullanmıyorum ...
Ancak İşine Yaraya Bilir Kali Linux

İyi Günler ...
 

Al5ancak

Üye
31 Ara 2018
170
2
Merhabalar hack için bilgisayar kullanıcaksanız Parrot OS çünkü kaliyi tam olarak kurduğunuzda driver sıkıntısı yaşayabilirsiniz.Ayrıca NSA'in yediği haltları bilseydiniz windows kullanmazdınız.
 

Ni0Cx

Yeni üye
13 Haz 2019
14
0
Her ikiside. yukaridaki arkadas cocukun elne kecmis yazmis ee kecmisse nolmus ? Windowsun hackla alakasi var senin hackla alakan yok diye baskalarn yanlis yone donderiyorsn

Cevabm her ikiside

Şimdi bana bak kardeşim beni daha tanımıyorsun emin ol tanısan senin babanın 10 ayda kazandıgı maaşı gerek illegal gerek yasal işler yaparak 2 saate kazandığımıda bilirsin.
Windowsda hack yapılır, ama kısıtlıdır sadece scriptlerle ? windowsda heçkırmı olcan sen ?
Kali linux desen senin gibi lamerlerin yükleyip ben heckırım heyk yapıyorum diye gezindigi bi sistemdir kısacası ÇÖP.
Ayrıca bi sistemde ne kadar çok tool oldugu önemlı degil ne kadar işlevi oldugudur şimdi sen kalide çok tool var diosun ya 1 2 vpn var ? vpn ilemi gizlencen sen sanalda ?
sqlmap var ya sen her siteyi sql ilemi heyklicen ? şahsen ben bunu 2011 de bıraktım artık yıl 2019 paşam biraz geliştir kendini. Daha hiçbirşey bilmiyorsun
Kali artık eskidi ve saçma işler çıkardır Windows desen sadece oyun oynamak için giriyorum .d

Kali senin gibi çocukların eline geçti artık değeri kalmadı bilader. Ve birdaha bana hackle alakan yok dersen seni elimden polisler bile alamaz birdaha ne pc nede telefona elini sürme cesareti edinemezsin. Kaybol senin gibi çocuklarla uğraşamam. Detaylı dicek çok şey var ama demeye üşeniyorum koçum

Windows'ta istediğini yapabilirsin? Zaten hack araçları yaygın scripting dilleriyle yazıldığından (python-ruby-php-perl...) cross-platform oluyor çoğu.
Kali ise baştan çöptü zaten. GNU/Linux nedir, dağıtım nedir bilmeyen adamlar gitmiş debian çakması yapmış bir tane. Zaten adından da anlaşılıyor, adına GNU koymamışlar. O Linux çekirdeğini GNU GCC derliyor, masaüstü ortamı zaten GNU tasarısının içinde (GNOME), sistemde GNU coreutils ve birçok GNU programı kullanılıyor; sen hala Linux'un yanına bir GNU eklemiyorsun. Kali çöp.

Şimdi leaks kardeşim.
Windowsda hack yapmak icin programlama dilleri bilmen gerek ancak o zaman kendi programlarını yapıp sağlam biri olursun.
Ama dil bilmezsen ne olcak ? internetten buldugun çakma trojan dolu programlarımı kullancaksın ? veya 1 2 scriptmi kullancan ?
Kali hakkında sana katılıyorum kalinin değeri kalmadı artık çöp. Ama demek istedigim max yası 13 olan ergenler gelmiş bana burda hack bilmiyorsun diyor.
Onun kullandıgı sistemlerin temelini yıkmış adamım ben Ha eğer kendisi çok şey biliyorsa ? gelsin beni heyklesin ama heykliyemezse
Onu sanal alemde yaşatmam Reel hayatınıda dar ederim. Kısacası onun hayatıyla oynarım. Fakat şu yönden şanslı ben küçük ergen bozuntularıyla uğraşıp seviyemi düşürmem. Kolay gelsin konu kapansın. Yoksa konuya mükemmel bir nokta koyarım o zararlı çıkar. Bana birşey olmaz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

cewl

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,870
9
29
Merdekan
Ay Allah sen neden bu kadar kendinden razi konusuyorsun san banami oyretiyirsun linuksu 10 ayda kazandiqi parami dedin sen ? yillardir babam dunyasin deyismis ben kendim hava alaninda calsyorm bine airaport unda swc de sistem tehlukesizliyinde sen o kadar para kazaniyorsun mesela 2 saate 1000 dollar 1000 dollar hangi hiyar 2 saata sana o kdar para veryor mesela hesaplayalim 1000 dollardan senin 2 saatini hesapladikda ayda nerdeyse yarm milyondollara yakin para edyor yalan konusma yalan ayak tutar amma yerimez sen hala cocuksun cocuk aklinda yasyorsun banada onceki postda cocuk yazmissin profiline bakdim yaslarmiz ayni 25 25 sen kendin cocuk ola ola bana cocuk soyliyorsun haha mesela ben cocukum sen buyuk al iste bildiyin goz kabaginda .. linuksun neler yapdiqini bilmiyorsun gelip burda insanlari yanlis yone yonlendiriyorsun sen Allah kaliden bildiyin bi sey varmi ? diyorsunki eskide kaldi ne eskide kaldi mettasploitmi eskide kaldi ? tamam eskide kaldiysa mettasploitin yapdiqi isleri kendin kodladiqin proqramlarlami calistiryorsun msfvenom eskide kaldi dimi ? backdoor factory eskide kaldi dimi ? beef eskide kaldi dimi ? burp suite eskide kaldi dimi ? maltego eskide kaldi dimi ? vega eskide kaldi dimi ? pipal eskide kaldi dimi ? cewl in yapdiqi isler sifre kirma isleri eskide kaldi dimi ? paros eskide kaldi dimi ? sen dusunuyorsunki bunlar eskide kaldi hmm ? githubda simdiki zamalar 2019 ci yilda olusdurulan 2018 de 2017 2016 1015 ve 2010 gibi cikan proqramlar kodlar nelerin kopyasi kalideki proqramlarin kopyasi diyilmi ay bebe ? be dun mesaj yazdim amma moderator arkadas sildi ozelden sana vatsap numarami yazdim beni ara seni guzelce anlatiyim windowsla kali ile neler yapmak olur neden girip konlarmi incelemiyorsun bakmiyorsun oyrenmiyorsun oyn oynamak icin giriyorsun windowsa yapdiqin is bu zaten oyn oynuyorsun sadece oynlardan biliyorsun sen 2011 de birakdin amma senin ekmeye pepe pepe dediyin zamanlardan taki bugune kadar kali ile urasyorm sukr Allaha ki kali beni bu gune getirdi acik arama internetin tamiri ve baska islemleri onun sayesinde yapip bu gun ki aldiqim 1500 dollar kazaniyorm sana bi onerim yalan konusma bu formda akkili insanlarda vardir akilsizlarda ben akilliyim bana kecmez ne zaman bi sey oyrenmek isdesen vatsapda bana yaz

bizlerde bir soz vardir erkek soylediyi sozun uzerinnen donmemeli aksi takdirde erkek diyildir o uzden sana soyluyorm senin hackla alakan bile yok 2 esseyin yemeyin ayra bilmiyorsun simdi senin agzinda 250 kramliq dil var onu idare bile edemiyorsun soyliyorsunki elni telfona bile suremzsin eee tamam senin hackla alakan yok ismim radik bakida kalyorm bekliyorm ozelden numarami bile sana verdim gorelim ne yapa biliyorsun Allahin varliqina and olsun kendi numaram beni ara sana oyreteceyim senin hackla nasil alakanin olmamasini

Ni0Cx

birazcikda sanal alemden konusmussun tamam hahahhahaha instagram ismim _sefiller _ hayatimdaki yerim cok genis insallah bu gun gelip yermi dar edersin hahahahah kafandan buyuk sozler yazyorsun ben kendimde hic bir zaman hacker soylemedim onu nerden cikardin ben sadece sistem tehlukesizliyi aciklardan yararlanmak ve sizmak gibi islemlerde bulundum ben ayaqimi yorganma gore uzatrim kafamdan buyuk seyler yazmam beklemedeyim karsimizdaki zamanlar yermi dar et bi gelisme olursa burda yazacaqim :woott :woott
kendini buyuk gosterme akil yasda diyil kafadadir
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.