Kali linux nasıl öğrenebilirim ?

19 May 2013
933
40

Forumda bu kategorideki konulara bakabilirsin.


** Buradaki uygulamalara, paylaşılan bilgilere bakabilirsin fakat yinede dikkatli ol her şeyi indirme :) :)

Öğrenme hevesin başta olmak üzere artık internette bir çok kaynaklar mevcut. Virtual makinede bir linux dağıtımından başlayabilirsin. Direkt bilgisayarına kurmamayı öneririm. Dağıtım olarak ise kendin belirlemen daha motive edici olacağını düşünüyorum. Kali linux başlangıç olarak biraz problemler içerisinde bırakabilir seni araştırma yetin var ise ama halledebilirsin.
 

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
2,018
854
lihtgTHT.php
Merhabalar, aşağıdaki konum tam olarak işinize yarayacaktır.
 

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,529
707
Kaer Morhen
Toplu tool kurulumu yerine sektör alanında toolları inceleyip tek tek kurulum yapın. Her kurduğunuz tool üzerinde çalışmalarda bulunun. Temelini kavradıktan sonra gerisi kolay gelecektir. Zamanla kendi toolunuzu yazabilirsiniz. Kali Linux bir terminal, peron numaralarını öğremeye çalışın :) Selametle..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.