Herkese merhaba arkadaşlar sizlere Ücretsiz olarak sunduğum Kali Linux eğitimi videoları. Videolar sadece Kali değil Genel Linux bilgisi şeklinde. Her bu işe başlayan için altın değerinde bilgiler. Umarım beğenirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlıkHerkese merhaba arkadaşlar sizlere Ücretsiz olarak sunduğum Kali Linux eğitimi videoları. Videolar sadece Kali değil Genel Linux bilgisi şeklinde. Her bu işe başlayan için altın değerinde bilgiler. Umarım beğenirsiniz.
free var mı derken adamın parayla sattığı bir şeyse free almak uygun olmaz arkadaşlar. Bilmiyorum bende öyle videolar yok da yine de siz ücretsiz kaynaklara bakmaya çalışın benceEline sağlık
ve birşey demek istiyorum ahmet birkanin a z etik hacker gibi eğitim setleri free varmi
ücretsiz kaynaklar belli bir yere kadar kardeşim kimse ücretli kadar ilgilenmez zaten youtube açsam youtube hack konusunda hep ihlal atıyor komutlar veriliyor ama uygulama yok uygulamasız kimse düzgünce öğrenemez bu resimlerim youtube gibi platformlarla alakasi olmadığı için o sorun kalkıyor yani sende haklisin bir yandan doğru değil ama napalimfree var mı derken adamın parayla sattığı bir şeyse free almak uygun olmaz arkadaşlar. Bilmiyorum bende öyle videolar yok da yine de siz ücretsiz kaynaklara bakmaya çalışın bence
Anlıyorum. Haklısınız ne diyebilirim ki keşke herkes alabilse. Maalesef bende herhangi bir video arşivi yokücretsiz kaynaklar belli bir yere kadar kardeşim kimse ücretli kadar ilgilenmez zaten youtube açsam youtube hack konusunda hep ihlal atıyor komutlar veriliyor ama uygulama yok uygulamasız kimse düzgünce öğrenemez bu resimlerim youtube gibi platformlarla alakasi olmadığı için o sorun kalkıyor yani sende haklisin bir yandan doğru değil ama napalim
Sagolun hocam eminimki faydalı olucaktır buHerkese merhaba arkadaşlar sizlere Ücretsiz olarak sunduğum Kali Linux eğitimi videoları. Videolar sadece Kali değil Genel Linux bilgisi şeklinde. Her bu işe başlayan için altın değerinde bilgiler. Umarım beğenirsiniz.