Yeni yöntemler arıyorsanız kendiniz keşfetmek zorundasınız.
Githuba aratın ihtiyacınız olan şeyi bir sürü tool çıkacaktır.
Hepsini dene illaki güzel birşey çıkacaktır karşına.
Öncelikle samimiyetin ve geri dönüşün için teşekkür ederim.
Github da olan toolları kali de kurulduğunu biliyorum evet.
Youtube de izlediğim videolarda genelde bu toollar kullanılıyor.
Geneli wifislax veya sosyal mühendislik yöntemi ve en bilinir yöntemler.
Fluxion gibi hepsi yani başka bir tekni uygulanmıyor neredeyse aynı amaca hizmet ediyor sistem.
Mesela bu modemlerin her birinin dğeişik güvenlik yapısı oluyor zamanla sınırı falan time wait hani reaver de önüne yazıyoruz ya şu kadar saniyede bir girsin diyor mesela her geçen dün daha zor oluyor ki ben hiç reaver deki sistemi uygulayamadım bir türlü hep aynı pin'i denedi durdu ve bir dize hata..
Hani yeni yöntemlerde bunları ya net kodlarla ya da script haline gelmiş bir şekilde ihtiyacım var ..
Github konusunu araştıracağım.
Forumda github kullanımı ile ilgili bilgi var mı bilmiyorum ama orada benim üyeliğim var youtube için script araken üye omuştum.
Hani bu scriptleri yapanlar crackarlar mı ?
Yoksa bildiğin yazılımcı prıgramcı arkadaşlar mı ?
Bana bu konuda küçük de olsa yardımcı olabilr misin ?
Seni ekleyip sürekli dm den rahatsız etmek istemem ama bir yandan da bilirkişi bilen insanlardan bilgi alınca üstüne benim araştırmalarım sonucu bi yolu buluyorum..
Çok fazla araştırıyorum ve inanmayacaksın hep aynı taktikler ve artık o taktikler yemiyor...
Tek laptopum var ve onu bırakıcam böyle o saldırı yaparak pin deneyecek ama yok saniyeydi yok bilmem neydi o tarz şeylere yakalanmayacak yakalanırsa da kod yazmak zorunda kalmamalıyım yani en azından türkçe açıklama olmadığı için - ile önlerine diyelim -c -b -w gibi bu tarz şeylerin ne manaya geldiğini kavramam gerekiyor ve bunların hepsi uygulamaların kendi içlerinde ve anlatılan yeni tekniği kavramak için bu gibi değşik kodlara hakim olmama gerekiyor.
Nasıl bir yoldan gidiceğimi bilmiyorum.
Keşke şöyle forumda sadece kategori olarak wifi hacking grubu olsa bi etkileşim olsa deneye yanıla paylaşa paylaşa gitsek ama ne yazık ki o kıvamı yakalayamıyoruz..
Çok uzattım sanırsam amacım sıkıntımı ifade etmek.
Bu ağlara merakım var ama internette temel eğitim omadan bir şeyleri yapmak gerçekten bi hayli zaman alıyor.
Youtube de demin anlatılan videolar çok basit hani çözüm olmayan şeyler.
Wep kullanan modem kalmadı yabi wpa2 hakkında detaylı bi yol haritası olsaymış çok güzel olurmuş..
Lakin bu yolda bir şeyler elde edersem kazaırsam öğrenirsem ..
Öyle bir kaynak göstericem ki ..
Bu wifi hackıng de karşılaşabileceği herşeyi göstericem.
Bu durumu da bazıları gibi paraya dökmicem sırf inat herkes öğrensin herkes yapsın.
Tabi kötü niyetle yapanlar beni bağlamaz o ayrı konu da..
Teşekkürler.
Fikirlerini bekliyorum