Aga şimdi ben kali linux üzerinde QuasarRAT kurmak istiyom ama sanarım .NET lazımmış eherhangi bi yöntemle kurma imkanım varmı internet üzerinde biraz araştırdım mono falan bişeyle halletmiş bazı adamlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bilgim yok ama eğer quasar yalnızca windows destekliyorsa linux için çalıştıramazsınız. Çalışsa bile bir çok uyumsuzluk olacaktır.Aga şimdi ben kali linux üzerinde QuasarRAT kurmak istiyom ama sanarım .NET lazımmış eherhangi bi yöntemle kurma imkanım varmı internet üzerinde biraz araştırdım mono falan bişeyle halletmiş bazı adamlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
o zaman onun içinde bi tane vmVirtualBox oluşturam 2gb ile en stabil düzgünce hack toolarını kalıdrabilicek win sürümü nedir sence şimdi belki dersin direk niye kurmuyorsun diye de direk sisteme kurmayı pek sevmem böyle hack toolarını falan da ondanTam bilgim yok ama eğer quasar yalnızca windows destekliyorsa linux için çalıştıramazsınız. Çalışsa bile bir çok uyumsuzluk olacaktır.
Aynısını darkcomet ile denemiştim. Mono ile linux üzerinde çalıştırdım ama yalnızca arayüzü geldi yani payload oluşturma bölümleri vs. çalışmadı.
En mantıklısını yapıyorsunuz anamakineye kurmanızı bende önermem.o zaman onun içinde bi tane vmVirtualBox oluşturam 2gb ile en stabil düzgünce hack toolarını kalıdrabilicek win sürümü nedir sence şimdi belki dersin direk niye kurmuyorsun diye de direk sisteme kurmayı pek sevmem böyle hack toolarını falan da ondan
ReviOS hoşuma gitti de performans açısından win7mi iyi olur yoksa ReviOs fln mı?En mantıklısını yapıyorsunuz anamakineye kurmanızı bende önermem.
Sanal makine için win7 kurabilirsiniz biraz uğraştırır ama hızlı çalışır. Fazla uğraşmak istemiyorum derseniz ReviOS, GhostSpectre gibi üzerinde oynamalar yapılmış performansı çalışma hızı arttırılmış windows 10 isoları var. Onları kurabilirsiniz.
Performans için win7 kurabilirsiniz. Tek sorun bazı programları kurarken uyumsuzluklar olabiliyor veya bazı programlar win7 desteklemiyor vs. Yani sadece rat falan kuracaksanız win7 de bir sorun olmayacaktır.ReviOS hoşuma gitti de performans açısından win7mi iyi olur yoksa ReviOs fln mı?
yok zaten hacking toolar için kuruyorum zaten genellikle onlar için de kali linux kullanıyorum sadece windows uyumlu olanları çalıştırmayı düşünüyorum.Performans için win7 kurabilirsiniz. Tek sorun bazı programları kurarken uyumsuzluklar olabiliyor veya bazı programlar win7 desteklemiyor vs. Yani sadece rat falan kuracaksanız win7 de bir sorun olmayacaktır.