kali linux ve python nerden nasıl öğrenilir endoğruyolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk önce youtebedan falan tmel yapmaya çalıştım yapamadım sonra udemyden en temel kursu aldım çok meraklı olduğum içinde hem zevk alıyorum hem hızlı öğreniyoru ama dedimki öğrenenler nasıl öğrenmiş yanlış yoldamıyım diye sormak içintabiki hic bir şey bilmiyorsan bir yerden başla yada parasiz yutube kanalı olan ve ordan gösteren arkadaşlar var iclerinede cok iyiler var ordanda ögrenebilirsin zaten başlayınca arkası geliyor gerisi senin cabanve zamanına kalmış birşey
anladım 14 yaş erkenmi geçmi siz genelde kaç yaşlarınızda başladınızişin sırrı egitimde degil sende araştırma nasıl yapıyorsun ögrenmeyi ögrenmek işte mesele bu işte sonra gelir arkadan yazılım dilleri ve kali linux ve diger konular caban azim ve senin zamanın kalıyor geriye işte
gayet genc bir arkadşmışsın maşallah devam et bırakma sakın sonuna kadar gittigi yere kadar git calışman yogun olmasada zamana yayabilirsin bence ama bırakma asla devam etanladım 14 yaş erkenmi geçmi siz genelde kaç yaşlarınızda başladınız
teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz içingayet genc bir arkadşmışsın maşallah devam et bırakma sakın sonuna kadar gittigi yere kadar git calışman yogun olmasada zamana yayabilirsin bence ama bırakma asla devam et