Kali Linux en son sürüm kullanıyorum ama VPN Book kullanımına başladığımda bir uyarı alıyorum ne yapmam gerek VPN Book yerine başka ne onerebilirsiniz Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığınız uyarının ekran fotoğrafını çekebilir misiniz?Kali Linux en son sürüm kullanıyorum ama VPN Book kullanımına başladığımda bir uyarı alıyorum ne yapmam gerek VPN Book yerine başka ne onerebilirsiniz Teşekkürler
Aldığınız uyarının ekran fotoğrafını çekebilir misiniz?
Şifreyi doğru girdiğinizde emin olun
nord VPN
Hocam Exiting Fatal Error Hatası alıyorum şifre kesin doğruAldığınız uyarının ekran fotoğrafını çekebilir misiniz?
Şifreyi doğru girdiğinizde emin olun
nord VPN öneririm
Hocam lütfen resim atınHocam Exiting Fatal Error Hatası alıyorum şifre kesin doğru
rootda degilsiniz root gecip birde oyle deneyin derim![]()
tor un kendi icinde vpn var zaten 2x tunel kullanmak istiyordurvpn değil tor kullanmanı öneririm
tor un herhangi bir vpn den daha anonim odluğuna emin olabilirsin bana kalırsa kali ye vpn kuran biri anonim olduğunu falan sanıyordur o yüzden tor dedim bunu kendi kurmayı bilmiyorsa anonsurf u kurabilir o şekilde daha kolay bağlanılıyortor un kendi icinde vpn var zaten 2x tunel kullanmak istiyordur
Fransa ve USA denedimDiğer sunucuları denedinizmi ?
kaliye vpn kuran biri derken zaten benim genel internet agim kendi vpn sunucuma bagli eve o sunucudan gecipde geliyor internet yeni oldugunu dusunuyorum bunlar bence onun icin makul yaklasimin bence dogru degiltor un herhangi bir vpn den daha anonim odluğuna emin olabilirsin bana kalırsa kali ye vpn kuran biri anonim olduğunu falan sanıyordur o yüzden tor dedim bunu kendi kurmayı bilmiyorsa anonsurf u kurabilir o şekilde daha kolay bağlanılıyor
Bir kere benimde başıma gelmişti antivirüs virüs olarak algılamıştı o yüzdendi sizde antivirüsünüzü kapatıp deneyebilirmisiniz.Fransa ve USA denedim
Maalesef hocam yine olmadı =(Bir kere benimde başıma gelmişti antivirüs virüs olarak algılamıştı o yüzdendi sizde antivirüsünüzü kapatıp deneyebilirmisiniz.
root gecip denedin??? butur islemlerde windows bile administrator hesabina gec diyorMaalesef hocam yine olmadı =(
Adamsınız hocam çok sagolun sayenizde yaptım Allah razı olsun çok teşekkürlerroot gecip denedin??? butur islemlerde windows bile administrator hesabina gec diyor
rica ederim sende adamsin hocamAdamsınız hocam çok sagolun sayenizde yaptım Allah razı olsun çok teşekkürler
evet şuan tor indirmek için kullanıyorum.Merhabalar anonsurf te timer var mı belli aralıklarla ip değiştirebilir miyim ?
yanıt için teşekkürler öncelikle, bende anonsurf kurulu ancak sürekli ip değiştirmesini istiyorum ? nasıl yapabilirim / kendisi otomatik olark sürekli değiştiriyor mu ? onu öğrenmek istiyorum.evet şuan tor indirmek için kullanıyorum.
![]()
GitHub - pcdunyasitv/ANONSURF
Contribute to pcdunyasitv/ANONSURF development by creating an account on GitHub.github.com