Keynote Yeni üye Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 40 Tepkime puanı 0 Kredi 0 22 Ocak 2017 #1 Terminal'e girip websploit yazıyorum fakat komut yok diye sonuç alıyorum.Terminalden websploiti çalıştıramıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Terminal'e girip websploit yazıyorum fakat komut yok diye sonuç alıyorum.Terminalden websploiti çalıştıramıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
kenzai Özel Üye Katılım 22 Ara 2010 Mesajlar 8,550 Tepkime puanı 41 Konum Trondheim Kredi 0 22 Ocak 2017 #2 Eğer başka bir dağıtım üzerinde kurulmak isteniyorsa ya da Websploit sürümü yukarıdaki sürümden eski ise # upgrade komutu ile güncellenebilir. upgrade komutu işletildiğinde güncel dosya, tarayıcının indirme penceresinde açılır. Ya da http://sourceforge.net/projects/websploit/ linkinden indirilebilir. İndirildikten sonra bulunduğunda dizinde # tar -xvf WebSploit\ Framework\ V.2.0.4.tar.gz sıkıştırılmış dosya çıkartılır. Dosya içerisindeki Easy Install klasörüne girilir: # cd Easy\ Install/ ve install.sh dosyası çalıştırılır. # bash install.sh Artık Websploit sisteme kurulu ve günceldir. Kurulumdan sonra # websploit ile başlatılır. # help ile komutlar listelenebilir. Komutlar aşağıdaki gibidir: Oyla 0 Downvote
Eğer başka bir dağıtım üzerinde kurulmak isteniyorsa ya da Websploit sürümü yukarıdaki sürümden eski ise # upgrade komutu ile güncellenebilir. upgrade komutu işletildiğinde güncel dosya, tarayıcının indirme penceresinde açılır. Ya da http://sourceforge.net/projects/websploit/ linkinden indirilebilir. İndirildikten sonra bulunduğunda dizinde # tar -xvf WebSploit\ Framework\ V.2.0.4.tar.gz sıkıştırılmış dosya çıkartılır. Dosya içerisindeki Easy Install klasörüne girilir: # cd Easy\ Install/ ve install.sh dosyası çalıştırılır. # bash install.sh Artık Websploit sisteme kurulu ve günceldir. Kurulumdan sonra # websploit ile başlatılır. # help ile komutlar listelenebilir. Komutlar aşağıdaki gibidir:
Keynote Yeni üye Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 40 Tepkime puanı 0 Kredi 0 22 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 Teşekkürler. Oyla 0 Downvote