Kali-Linux Wi-Fi Adaptörümü Görmüyor ?

themagicword

Kıdemli Üye
8 Tem 2014
2,068
2
Arkadaşlar kali linux kurulum yaptım sorunsuz bir şekilde.Ancak tek sorun wifi adaptörümü görmüyor ? Bunun için ne yapabilirim ilgilenenlere şimdiden teşekkürler :)
QZQkjr.jpg

bJyOPn.jpg

PPn4o8.jpg
 
Son düzenleme:

znlhm

Üye
24 Tem 2013
225
0
ankara
sanal makina üzerine kurduysan
başlangıçta network adaptörü nat olarak kuruyor
ek olarak WM ayarlar bölümünden bir tane bridget adaptör daha kur yeniden başlat
sağ alt köşede usb simgesi var mause ile üzerine gel adaptörünün ismi yazıyorsa sağ tık yapıp connect dediğinde bağlanması lazım
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.