Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube'da mevcuttur oradan bakabilirsin.Arkadaslar merhabalar ilk defa kalo linux kurdum wifi kirmak icin uyumlu wifi anten aldim laptoba simdi wordlist denen olay guncel wordlist nerde buluruz veya boyle benim gibi acemiler icin detayli var mi video
reis daha yenisin sen ne bu wifi hackleme aşkı bir otur su iç sonra başla hemen hacker olunmazArkadaslar merhabalar ilk defa kalo linux kurdum wifi kirmak icin uyumlu wifi anten aldim laptoba simdi wordlist denen olay guncel wordlist nerde buluruz veya boyle benim gibi acemiler icin detayli var mi video
Öncelikle wireless card bağlı olduğundan emin ol yoksa seni uğraştırır ve kalide handshake i yakala ve cap dosyası olarak kaydet yakalamazsan olmuyacaktır wep ağralı kırılması daha kolay ama ülkemizde neredeyse kullanılmıyor wpa ve wpa2 kırabilirsin buda işi zorlaştırır wordlist dosyasının boyutu ne kadar büyükse işlem o kadar uzun sürer internte bulabilirsin wordlisti yada kendinde oluşturabilirsin o sana kalmışArkadaslar merhabalar ilk defa kalo linux kurdum wifi kirmak icin uyumlu wifi anten aldim laptoba simdi wordlist denen olay guncel wordlist nerde buluruz veya boyle benim gibi acemiler icin detayli var mi video