Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce Bu wireless adaptör aldım PC de işe yarıyor fakat Kali linux girdimde görmüyor bu nu nasıl çözebilirim ne yapmam gerekiyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum, sanal makinede taktığın anda görmemesi normal. Gereken tüm ayarlamaları yaptığına emin ol. Adaptörün usb 2.0 yada 3.0 sürümlerinden hangisi için daha uygun olduğunu öğren, ayrıca ayarlardanda tanımla. Wireless adaptörünün modelini de verirsen sana nasıl yapıcağını daha rahat gösteririmMerhaba arkadaşlar ben 2 gün önce Bu wireless adaptör aldım PC de işe yarıyor fakat Kali linux girdimde görmüyor bu nu nasıl çözebilirim ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba her şeyi denedim usb 3.0 usb 2.0 usb 1.0 ama hiç biri olmadı usb 3.0 portuna taktım orda çalışıyorDostum, sanal makinede taktığın anda görmemesi normal. Gereken tüm ayarlamaları yaptığına emin ol. Adaptörün usb 2.0 yada 3.0 sürümlerinden hangisi için daha uygun olduğunu öğren, ayrıca ayarlardanda tanımla. Wireless adaptörünün modelini de verirsen sana nasıl yapıcağını daha rahat gösteririm
Cevap bekleniyor...
Merhaba cihazım kaliye uygun olup olmadını nerden anlicam bir yardım edermisiniz benim aldığım adaptörMerhabalar, cihazı Kali'yi açtıktan sonra taktığınızdan emin olun ve ayrı ayrı sürümleri deneyin illa ki bir tanesinde çalışacaktır. Bunun dışında USB kısmından cihazı tanımlayın ve Kali açıldıktan sonra kontrol edin bunlara rağmen çalışmıyorsa cihazın Kali işletim sistemine uyumlu olup olmadığına tekrar bir bakın derim. İyi günler dilerim![]()