Kali Linux WS. Parrot Linux Hangisi Daha İyi ?

Selam dostum herkese bilinirlik açısından kali der ama geniş de bir parrot seveni vardır parrot kaliye göre helede yeni sürümü kendilerinin yazmış olduğu araçlarda var kaliye göre daha toollu bir araçtır ama bazı bugları var evet ama genede bence en iyi işletim sistemi parrottur. :)
 

woxr1n.online

Katılımcı Üye
18 Nis 2022
600
302
Tanınmışlık Olarak Kali Tabikide ama Parrot'u Kali'den Ayıran Özellikleri Bulunuyor
Öncelikle Kali Linux : 20 GB Yer Kaplarken Parrot OS ise 15 GB Yer Kaplamakta.
Kali Linux 1 GB Ram Gerektirirken Parrot OS Sadece 300 MB Ram istemekte.
Kali Linux, GPU Kullanarak Donanım Hızlandırmasını Gerektirirken Parrot OS Buna İhtiyaç Duymaz.
Kali Linux ile Parrot OS Arasındaki Tool Farkları Varmıdır Pek Bilmiyorum Bildiklerim Bu Kadar Umarım işinize Yaramıştır.
 

olympos_

Katılımcı Üye
3 Nis 2022
554
163
İkisinide hem sanalda hemde direkt kullandım stabil lik açısından parrot os u öneririm
 

TOMMYŞH

Katılımcı Üye
28 Haz 2021
449
164
Turan
Kali daha bilindik ama bi parrot hayranlığımızda var bana sorarsan ama kali daha iyi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.