Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linuxta bir programı kullanırken yanlışıkla mouse tekerine dokundum ve programda yazılar çıktı $\n\e[1;92m[\e[0m\e[1;77m*\e[0m\e[1;92m] Choose an option: \e[0m açıp kapattım ama yazılar gitmiyor programı kullanamıyorum yazılardan dolayı
shelldeki klavyeden değer okuma yerinde bir aksilik var gibi görünüyor. dosyayı githubdan yeniden indirin ve yeni indirdiğiniz dosya üzerinden çalıştırınız. eski dosyayı silin
Merhabalar o kodlar bash scriptindeki renk kodları biraz biliyorsanız nano ile tüm renkleri kaldırıp ( Değişken halindeler mesela GREEN='\033[0;32m' şeklinde) bunların hepsini kaldırırsanız o sorun çözülecektir fakat program düz renkte olucaktır gri renkte yani benim tavsiyem bunun bir yedeğini alıp bunun üzerinde denemeniz herhangi bir sorun oluştuğu zaman sıkıntı çıkmasın diye yapamazsanız, tool'un adını veya linkini atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Sorunu buldum sanırım şu linkteki fotoğrafı inceleyin bir, https://hizliresim.com/l8OGuJ
Burdaki kodları silin sadece "Choose an option:" kalsın yani şöyle olacak
Kod:
read -p $' Choose an option: ' option
birde böyle deneyin bakalım ne sonuç vericek ona göre tekrar yardımcı olmaya çalışacağım.
shelldeki klavyeden değer okuma yerinde bir aksilik var gibi görünüyor. dosyayı githubdan yeniden indirin ve yeni indirdiğiniz dosya üzerinden çalıştırınız. eski dosyayı silin