Kali Linux'u SSD kurma şansım varmıdır bilgisayar direkt kurmak istemiyorum 40gb gibi bir alan verdim bu sefer benim diğer yapacak işlerime fazla alan kalmicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 gb versen de o asla o kadar kulanmaz tabi senin kullanımına bağlı bu eyer gündelik hayatta da kullanıcam dersen kali işletim sistemini direkt bilgisiyara da kura bilirsin işletim sistemi olarakKali Linux'u SSD kurma şansım varmıdır bilgisayar direkt kurmak istemiyorum 40gb gibi bir alan verdim bu sefer benim diğer yapacak işlerime fazla alan kalmicak
Ben'de ekstra SSD var ona kurma şansım varmı40 gb versen de o asla o kadar kulanmaz tabi senin kullanımına bağlı bu eyer gündelik hayatta da kullanıcam dersen kali işletim sistemini direkt bilgisiyara da kura bilirsin işletim sistemi olarak
SSD gerek yok HDD'ye kursan da yeterli olur SSD olana Windows kur daha iyi olur.Ben'de ekstra SSD var ona kurma şansım varmı
usb ye kura bilirsin genel de bu durumlar da usb ye kurulur kaliBen'de ekstra SSD var ona kurma şansım varmı