Kali Linux'u kendi sitesin'den indirdiğim zaman iso olarak geliyordu ancak format attıktan sonra winrar olarak iniyor winrar'ı tekrar silip yükledim iso kısmı seçili'de değil.Nasıl Çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iso kismini sec bide oyle dene kardes olmassa kaliye git bida yukle yine aynisi olursa sorun senden kaynakli format atinca dosyalarinyerini degismiste olabilirsinKali Linux'u kendi sitesin'den indirdiğim zaman iso olarak geliyordu ancak format attıktan sonra winrar olarak iniyor winrar'ı tekrar silip yükledim iso kısmı seçili'de değil.Nasıl Çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Kali Linux Nasıl Kurulur? Burası İşinize Yarayacaktır. (İşiniz Hâl Oldu ise Konunun Uzamaması İçin Bu Yanıtı Cevap Seçebilirsiniz)Kali Linux'u kendi sitesin'den indirdiğim zaman iso olarak geliyordu ancak format attıktan sonra winrar olarak iniyor winrar'ı tekrar silip yükledim iso kısmı seçili'de değil.Nasıl Çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Adres doğru dediğiniz yöntemi yaptım yine olmadı nası yapabilirimMerhabalar,
iyi günler dilerim. Eğer winrar olarak geliyorsa dosyayı çıkart yapabillirsiniz. Belkide yanlış yerden indiriyorsunuzdur. Bu atıcağım adresten indirmeyi denerseniz sevinirim iyi günler dilerim.
![]()
Get Kali | Kali Linux
Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments.www.kali.org