Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam detaylı anlatım için çok sağol ama benim böyle bir sorunum yoktu terminale airmon-ng check kill komutunu girdikten sonra herşey karıştı acaba bununla bir ilgisi olabilir mi?(win11 kullanıyorum bu arada)tekrar kurmadan önce birkaç aklıma gelenleri paylaşmak istiyorum ,
windows 10 işletim sistemini kullanıyorsanız geçmiş olsun . en iyisi alttakileri okumadan direk tekrar kurun
net stop vmnetbridge
net start vmnetbridge bazen işe yarıyor
Windows tuşu + R tuşlarına basın, ncpa.cpl yazın ,ağ bağdaştırıcısı yapılandırmasını açacaktır.
Adaptöre sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın.
Arayüz özelliklerini göreceksiniz; Bu durumda, makine Wireshark yüklemesi sırasında eklenen sürücü olan Npcap Paket sürücüsünün (NPCAP) işaretini kaldırın.
Aynı adaptöre sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırak'a tıklayın.ve sonra arayüzü tekrar etkinleştirin.
bağlantıyı sınayın,Sanal makine kapalıysa başlatın,Sağ alt köşede, sanal ağ arayüzüne sağ tıklayın ve bağlantıyı kes'e tıklayın.
Tekrar sağ tıklayın ve Bağlan'a tıklayın. yerel DHCP Sunucunuzdan bir IP adresi alacaksın,Varsayılan ağ geçidine ping yapmayı deneyin
ağ bağlantılarından virtul box girdilerinin hepsini devre dışı bırakmayı deneyin
umarım yardımcı olmuştur , olmadıysa canımız sağolsun
İnternet erişimini geri yükleyen komutlar şunlardır:Hocam detaylı anlatım için çok sağol ama benim böyle bir sorunum yoktu terminale airmon-ng check kill komutunu girdikten sonra herşey karıştı acaba bununla bir ilgisi olabilir mi?(win11 kullanıyorum bu arada)