P pweds Yeni üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Kredi 0 26 Ocak 2016 #1 Cdromsuz bilgisayara kali linux yüklüyorum,usbden isoyu açarım dedim.ama galiba cdrom olmadan yüklenmiyor yardım eder misinz lütfen
Cdromsuz bilgisayara kali linux yüklüyorum,usbden isoyu açarım dedim.ama galiba cdrom olmadan yüklenmiyor yardım eder misinz lütfen
Nigella Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 152 Tepkime puanı 0 Konum #!/usr/bin/ Kredi 0 27 Ocak 2016 #2 Yükleniyor, pcye reset at açılırken aşşağıda yazar boot ekranın geçme tuşu ona sürekli bas boot menüsü geldiğinde USB'yi seç.. Oyla 0 Downvote
Yükleniyor, pcye reset at açılırken aşşağıda yazar boot ekranın geçme tuşu ona sürekli bas boot menüsü geldiğinde USB'yi seç..
NEW STYLE Kıdemli Üye Katılım 20 Nis 2014 Mesajlar 2,394 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 Konum nereye Kredi 0 27 Ocak 2016 #3 Bios ayarlarindan usb 1-e aldiysaniz fark etmez,cd yada usb olabilir yani hancisini sekerseniz ondan baslatir kurulumu kardesim. Oyla 0 Downvote
Bios ayarlarindan usb 1-e aldiysaniz fark etmez,cd yada usb olabilir yani hancisini sekerseniz ondan baslatir kurulumu kardesim.