Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualboot olarak kurma bence veya ana bilgisayarına ya sanal makine olarak kullan ya da wsl olarak benim wsl ile alakalı konum vardı profilime girip bakabilirsinBilgisayarıma direkt kali linux kurmak istiyorum. Artı ve eksileri nelerdir?
-Direkt kullanan kişilerle konuşmak istedim, çevremde siber güvenlik yok.-
Teşekkür ederim.dualboot olarak kurma bence veya ana bilgisayarına ya sanal makine olarak kullan ya da wsl olarak benim wsl ile alakalı konum vardı profilime girip bakabilirsin
Geçenlerde aynı konudan birtane daha görmüştüm. Kali bana kalırsa ana işletim sistemi olarak tercih edilmesi gereken bir işletim sistemi değil. Windows kullanmak her açıdan daha mantıklı olacaktır. Eğer ana işletim sistemi gibi kullanmak istiyorsan usb belleğe kurabilirsin hem gittiğin her yere taşıyabilir hem de sana ait olmayan bilgisayarlarda da kullanabilirsin.Bilgisayarıma direkt kali linux kurmak istiyorum. Artı ve eksileri nelerdir?
Evet usb de güzel olacaktır, teşekkür ederim.Geçenlerde aynı konudan birtane daha görmüştüm. Kali bana kalırsa ana işletim sistemi olarak tercih edilmesi gereken bir işletim sistemi değil. Windows kullanmak her açıdan daha mantıklı olacaktır. Eğer ana işletim sistemi gibi kullanmak istiyorsan usb belleğe kurabilirsin hem gittiğin her yere taşıyabilir hem de sana ait olmayan bilgisayarlarda da kullanabilirsin.
Rica ederim.Evet usb de güzel olacaktır, teşekkür ederim.
Oyun oynamayı sevmiyorum; insan zamanını heba etmemeli.Kendi sistemimde direkt kali linux kurulu. Zaten oyun kaldıran bir bilgisayar değildi kendimi de tamamen sanala adamıştım. 3 4 farklı linux sistemi denedim. Kali linuxda kaldım
Eğer ki oyun oynamayı seviyorsan indirme
Photoshop tarzı programlarlar kullanıyosan da indirmeni tavsiye etmem
Sadece yazılım ve siber güvenlik alanında ilerlerim çok da bi sıkıntı olmaz diyosan kurabilirsin çünkü ana işletim sisteminde olduğu için karşılaştığın her hatayı düzeltmek zorunda kalacaksın ve linux hakkında bilmediğin çok az şey kalacak.
Hocam selam ben kali linux u usb boot yaparak kullaniyorum eksilerini söyleyim 1-bir ssd gibi olmuyor cok yavas tabiki usb den usb ye fark vardir 2-depolama alani en az 64 veya 32gb lik olmasi daha iyi olur 8gb gibi sistemde kendin fazla bir sey indiremiyorsunBilgisayarıma direkt kali linux kurmak istiyorum. Artı ve eksileri nelerdir?
Ssd üzerinden kali kullanırken yaptığımız değişikliği usb üzerine otomatik aktaran bir şey var mıdır?Hocam selam ben kali linux u usb boot yaparak kullaniyorum eksilerini söyleyim 1-bir ssd gibi olmuyor cok yavas tabiki usb den usb ye fark vardir 2-depolama alani en az 64 veya 32gb lik olmasi daha iyi olur 8gb gibi sistemde kendin fazla bir sey indiremiyorsun
Tam bir fikrim yok o konuda hocamSsd üzerinden kali kullanırken yaptığımız değişikliği usb üzerine otomatik aktaran bir şey var mıdır?