Kali linuxda belli başlı sitelere giremiyorum örneğin tor browser sitesi ...Tor browser yüklemek için siteye gidiyorum ama açılmıyor vpn yükliyip gireyim diyorum vpn yüklemek için o siteyede giremiyorum ne yapmam gerek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG error kodu bu
" Hangi işletim sistemini kullanayım " dememiş sorununaparrot kullan
Açılmıyor derken? ss atarmısın?Kali linuxda belli başlı sitelere giremiyorum örneğin tor browser sitesi ...Tor browser yüklemek için siteye gidiyorum ama açılmıyor vpn yükliyip gireyim diyorum vpn yüklemek için o siteyede giremiyorum ne yapmam gerek ?
SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG error kodu bu" Hangi işletim sistemini kullanayım " dememiş sorununa
çözüm arıyor. Bilmiyorsan yazma yada konuyu kirletme.
Açılmıyor derken? ss atarmısın?
SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG error kodu bu
aga github calısıyormu giriyomuKali linuxda belli başlı sitelere giremiyorum örneğin tor browser sitesi ...Tor browser yüklemek için siteye gidiyorum ama açılmıyor vpn yükliyip gireyim diyorum vpn yüklemek için o siteyede giremiyorum ne yapmam gerek ?
evet ona giriyoraga github calısıyormu giriyomu
Ozaman anonsurf veya whoami yükle bağlan çalıştır VPN gibi olur girersinevet ona giriyor