Kanca

MühüR

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
2,769
0
Genç bir çocuk, sevgilisiyle baş başa kalabilmek için, âşıkların sürekli gittiği ıssız bir patikaya doğru sürdü aracını. Radyodan uygun bir şarkı açtıktan sonra, kızı öpmek için eğildi.

Kısa bir süre sonra, müzik aniden kesildi ve radyodaki spikerin telaşlı ve gergin sesi duyuldu. Âşıkların aracına çok da uzak olmayan bir yerdeki bir akıl hastanesinden, suçlu bir akıl hastası kaçmıştı ve sağ elinde kanca ile gizlenmiş bir adam gören herkesin, yerini derhal polise bildirmesi gerekiyordu.

Kız korkmaya başlamıştı ve sevgilisinden kendisini eve ***ürmesini rica etti. Küstah çocuk ise bunun yerine, tüm kapıları kilitledi, böylece güvende olacaklarını söyledi ve tekrar kızı öpmeye çalıştı. Ama kız çok korkmuştu ve ****** itti, patikadan uzaklaşmakta ısrar etti. Çocuk pes etti ve huysuzca söylenerek motoru çalıştırdı ve park ettikleri yerden ayrıldılar.

Kızın evine vardıklarında, kız arabadan indi ve en yakın kapıya ulaştığında kontrolsüzce çığlık atmaya başladı. Çocuk ise neler olup bittiğini öğrenmek için oraya koştu. Kapı kolunda kanlı bir kanca asılıydı!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.