dostlar bu devletimize yapılan hakarettie bu sitede zafiyet bulamadım admin panel var mı bilmşyorum ama index nasıl atacam [+]~! HaCKeD By Aihan Mzure !~[+] site bu
bu fotoğraf
bu fotoğraf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yapabilirim ayrıca gerilla hack team cidden sınırı aşıyor şehidimizle dalga geçiyor bu insanlar nasıl duracak tht sessiz kalmamalıSite hacklenmiş zaten, bu da index. İndex üstüne index basabilirsin.
sitede açık bulcan admin panele gireceksin admin panelde indexsin basıldığı isimdeki dosyayı bulup kodları değiştirip kendi indexini yapıştıracaksın.nasıl yapabilirim ayrıca gerilla hack team cidden sınırı aşıyor şehidimizle dalga geçiyor bu insanlar nasıl duracak tht sessiz kalmamalı
teşekkürler bakim şimdisitede açık bulcan admin panele gireceksin admin panelde indexsin basıldığı isimdeki dosyayı bulup kodları değiştirip kendi indexini yapıştıracaksın.
bide sqlmap la baktım açık yoksitede açık bulcan admin panele gireceksin admin panelde indexsin basıldığı isimdeki dosyayı bulup kodları değiştirip kendi indexini yapıştıracaksın.
nmap üzerinden detaylı bir tarama yapbide sqlmap la baktım açık yok
tamamdırnmap üzerinden detaylı bir tarama yap
Reis admin panel yok sitedetamamdır
korktukları için telegramdalar bulduğum birkaç site işine yarar belkşGerilla team yeniden mi kurulmuş? siteyi bana yollada ilaçlarımı içince bir ilgineyim.
evt bulamadım bendeReis admin panel yok sitede
Kürt milliyetçisi ama Türkçe konuşuyor bir de bana deli derler bunlar bu kadar insanı nasıl bir araya topladı acaba kanalda 1 tane kürdçe mesaj yokkorktukları için telegramdalar bulduğum birkaç site işine yarar belkş
linuxcrews.com hacked by Gerilla hack team | mirror-h.org
Mirror-h.org Shadow System Deface top hacker hacking security hacklistmirror-h.org
nasıl yapılmazmı?Kürt milliyetçisi ama Türkçe konuşuyor bir de bana deli derler bunlar bu kadar insanı nasıl bir araya topladı acaba kanalda 1 tane kürdçe mesaj yok
Yapılır yapılır ama çok uğraşmak gerekir kanala uzun uzun baktım eğitim seviyesi düşük birisi biraz uğraşsam bulurum.nasıl yapılmazmı?
güveniyoruz sizeYapılır yapılır ama çok uğraşmak gerekir kanala uzun uzun baktım eğitim seviyesi düşük birisi biraz uğraşsam bulurum.