KaOS Nedir
Özel işletim sistemlerinden açık kaynak seçeneklerine (Linux tabanlı, BSD tabanlı, Solaris tabanlı) geçiş, hemen hemen her durumda özgürlüğü ve tercihi istemektir. Ancak, bu tür bir İşletim Sistemi veya Dağıtımı, en uygun olduğuna inandığına dair bazı seçimler yapmamalı mıdır? KaOS bu açıdan odak noktasını görmez. Mümkün olan en yüksek kalitede Dağılımı oluşturmak için, kullanıcının yaptıklarından emin olmak için mümkün olan en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için odaklanılmalıdır. Her Masaüstü Ortamı veya Araç Seti için mükemmel çalışacak şekilde paketlemek mümkün değildir.
KaOS Kurulumuna Geçelim
Start KaOS Live Deyip Kuruluma Başliyoruz
İnstall KaOS Deyip Kuruluma Geçiyoruz
Oklarla Gösterdiğim Gibi Dil Seçiyoruz Ve Sonraki Diyoruz
Sonraki Diyoruz
Bölge , Şehir Seçiyoruz Ve Sonraki Diyoruz
Turkish Alt-Q Klavye Seçiyoruz
Erase Disk Seçip Sonraki Diyoruz
Kullanici Girişi İd Şifre Yaziyoruz Oklarla Gösterdim Ve Sonraki Diyoruz
Install Diyoruz Ve
Şimdi Yükle Deyip Ana Kuruluma Geçiş Yapiyoruz
Sistemimiz Kurulmaya Başladi Ve
Bittiğinde Direk Kurulum Bitti Kismina Atiyor Bizi Yeninden Başlat Tikini İşaretliyoruz Ve Done Diyoruz Sistemimiz Yeniden Başlayip KaOS Kullanmaya Başliyoruz
Videolu Anlatim İçin : [ame]https://www.youtube.com/watch?v=TaN-c_SFTNs&t=1s[/ame]
Özel işletim sistemlerinden açık kaynak seçeneklerine (Linux tabanlı, BSD tabanlı, Solaris tabanlı) geçiş, hemen hemen her durumda özgürlüğü ve tercihi istemektir. Ancak, bu tür bir İşletim Sistemi veya Dağıtımı, en uygun olduğuna inandığına dair bazı seçimler yapmamalı mıdır? KaOS bu açıdan odak noktasını görmez. Mümkün olan en yüksek kalitede Dağılımı oluşturmak için, kullanıcının yaptıklarından emin olmak için mümkün olan en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için odaklanılmalıdır. Her Masaüstü Ortamı veya Araç Seti için mükemmel çalışacak şekilde paketlemek mümkün değildir.
KaOS Kurulumuna Geçelim
Start KaOS Live Deyip Kuruluma Başliyoruz
İnstall KaOS Deyip Kuruluma Geçiyoruz
Oklarla Gösterdiğim Gibi Dil Seçiyoruz Ve Sonraki Diyoruz
Sonraki Diyoruz
Bölge , Şehir Seçiyoruz Ve Sonraki Diyoruz
Turkish Alt-Q Klavye Seçiyoruz
Erase Disk Seçip Sonraki Diyoruz
Kullanici Girişi İd Şifre Yaziyoruz Oklarla Gösterdim Ve Sonraki Diyoruz
Install Diyoruz Ve
Şimdi Yükle Deyip Ana Kuruluma Geçiş Yapiyoruz
Sistemimiz Kurulmaya Başladi Ve
Bittiğinde Direk Kurulum Bitti Kismina Atiyor Bizi Yeninden Başlat Tikini İşaretliyoruz Ve Done Diyoruz Sistemimiz Yeniden Başlayip KaOS Kullanmaya Başliyoruz
Videolu Anlatim İçin : [ame]https://www.youtube.com/watch?v=TaN-c_SFTNs&t=1s[/ame]