P pepjunior Yeni üye Katılım 26 Şub 2026 Mesajlar 7 Tepkime puanı 1 Kredi 4 26 Şub 2026 #1 Merhaba, Ben pepjunıor. Web site admin paneli icin brute force yapmak istiyorum. Kapsamlı bir wordlist ariyorum link falan atarsaniz cok sevinirim
Merhaba, Ben pepjunıor. Web site admin paneli icin brute force yapmak istiyorum. Kapsamlı bir wordlist ariyorum link falan atarsaniz cok sevinirim
Çözüm ‘SALDIRGAN 26 Şub 2026 Merhaba SecLists burda birçok wordlist var admin paneli için kullanabileceğin örnek dosya /Discovery/Web-Content/big.txt
Merhaba SecLists burda birçok wordlist var admin paneli için kullanabileceğin örnek dosya /Discovery/Web-Content/big.txt
‘SALDIRGAN Anka Team Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 753 Çözümler 11 Tepkime puanı 945 Kredi 104 26 Şub 2026 #2 Merhaba SecLists burda birçok wordlist var admin paneli için kullanabileceğin örnek dosya /Discovery/Web-Content/big.txt Oyla 0 Downvote Çözüm
Merhaba SecLists burda birçok wordlist var admin paneli için kullanabileceğin örnek dosya /Discovery/Web-Content/big.txt