Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki, Bilgisayar Mühendisliği'ne geçmek mi mantıklı, yoksa Yazılım Mühendisliği'ne mi?Sanal ortamda ki eğitimlerden kastın Udemy, BTK ise pek sallayan ciddiye alan yok. Gözümün önünde çok kişi elediler, mülakata girmeye bile hak kazanamadılar, çünkü 3. Kişi ağzından çıkan şeylerin iş hayatında pekte bir değeri yok. En azından kurumsal yerler için 3. Sınıf yazılım firmaları kabul edebilir.
Bende istesem Udemy, YouTube gibi yerlere para için video çekebilirim. Senin yerinde olsam mühendisliğe geçerim piyasa da bir kaç sene çalıştıktan sonra tecrübe edindikten sonra adli bilişime geçerim.
Ben yazılım okurdum senin yerinde olsam ama sana kalmış bir şey iki alanı da iyi araştır kendine göre artıları ve eksileri analiz et öyle geç ileride pişman edebiliyor çünkü keşke bunu okusaydım, niye bu bölümü seçtim ki gibi sorular sorabiliyorsun kendinePeki, Bilgisayar Mühendisliği'ne geçmek mi mantıklı, yoksa Yazılım Mühendisliği'ne mi?
Teşekkür ederimBen yazılım okurdum senin yerinde olsam ama sana kalmış bir şey iki alanı da iyi araştır kendine göre artıları ve eksileri analiz et öyle geç ileride pişman edebiliyor çünkü keşke bunu okusaydım, niye bu bölümü seçtim ki gibi sorular sorabiliyorsun kendine![]()
Yapay Zeka nedeniyle öyle bir çağdan geçiyoruz ki, düşünün: bir tuşa bastığınızda, bir yılda yazdığınız algoritma 20 saniyede karşınıza dökülebiliyor. Çok değil, 1-2 yıl içinde bir tuşa basarak web sitesi ya da otomasyon yazılımı geliştirmek mümkün olacak. Yerinizde olsam farklı bölümleri tercih ederdim; çünkü bilişim sektörünü pek parlak günler beklemiyor. Özellikle firmalar işçi çıkarmaya başlamışken...Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olduktan sonra, sanal ortamlardaki eğitimleri alarak adli bilişim uzmanlığına yükselmek mümkün müdür?
TabikiBilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olduktan sonra, sanal ortamlardaki eğitimleri alarak adli bilişim uzmanlığına yükselmek mümkün müdür?
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.